ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ – ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

TROICA

Άλλοι «έχουν το όνομα» και κατηγορούνται ως… γερμανόφιλοι (από τα όργανα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της δυστυχίας μας) κι άλλοι έχουν τη… χάρη. Έτσι, μαθαίνουμε πως έγινε διακρατική συμφωνία μεταξύ του Αντωνάκη του πανικόβλητου και της φράου Μέρκελ, σύμφωνα με την οποία, Γερμανοί αστυνομικοί θα τοποθετηθούν σε μεγάλα ελληνικά αεροδρόμια, ώστε να ελέγχουν τα ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Γερμανία!!!

Κι αυτό μας το βαστούσαν μυστικό, μέχρι που ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ (του κόντε Δένδια, του… φασιστοφάγου), πως από σήμερα θα γίνει η αρχή της εφαρμογής της συμφωνίας με την τοποθέτηση αξιωματικού της γερμανικής αστυνομίας σε πόστο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», η «θητεία» του θα λήξει στις 30 Σεπτεμβρίοι, μαζί με την τουριστική περίοδο. Τις ίδιες θέσεις έχουν αναλάβει ήδη Γερμανοί αστυνομικοί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα και «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα οι Γερμανοί αστυνομικοί έρχονται στον έλεγχο διαβατηρίων των αεροδρομίων μας, προφανώς γιατί κατά τον Αντωνάκη οι Έλληνες αστυνομικοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αύριο θα πιάσουν κι άλλα πόστα όπου κατά τον Αντωνάκη οι Έλληνες δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, μετά θα μας κουβαληθούνε και στρατιωτικοί και άλλοι υπάλληλοι (στη θέση των Ελλήνων που κατά τον Αντωνάκη δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους) κι έτσι θα ολοκληρωθεί η νέα κατοχή της χώρας χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι!

Συμπέρασμα: Η κατοχική ψευτοκυβέρνηση ανδρεικέλων του Αντωνάκη πρέπει να φύγει το συντομότερο –και να πάει στα τσακίδια-, πριν ξεπουλήσει ολοκληρωτικά την Πατρίδα μας!