ΣΤΟ 20% ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ

XA428764

Η προπαγάνδα των ελληνικών ΜΜΕ και ο τρόμος του συστήματος, δεν εχει όριο… Κυριολεκτικά, τα έχουν κάνει επάνω τους! Αποκρύπτουν ολη την αλήθεια απο τον ελληνικό λαό και προσπαθούν να τον ποδηγετήσουν. Λοιπόν… Όταν θα ακούτε δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή στο 9% να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Πριν λίγο καιρό, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε επισκέφθηκε την Μεγάλη Βρετανία. Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι δίχως να διστάζουν του εξαπέλυσαν πλήθος επιθετικών ερωτήσεων σχετικά με την πολιτική της Γερμανίας στην Ευρώπη. Μια αφορούσε την εκτόξευση του Πεπε Γκρίλο στην Ιταλία. Κι άλλη μια ηταν αυτολεξεί:

«Δεν ανησυχείτε που η ανάλγητη πολιτική σας στην Ελλάδα εχει οδηγήσει το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής στο 20%;»

Σημασία δεν έχει τι απάντησε ενας διεφθαρμένος πολιτικός. Σημασία έχουν οι πληροφορίες των Βρετανών για τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που γίνονται στην Ελλάδα. Τα πραγματικά, οχι αυτά που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ του καταρρέοντος καθεστώτος της Ελλάδος. Οι πληροφορίες προέρχονται απο φίλο που βρέθηκε στην Βρετανία την περίοδο της επίσκεψης του Βεστερβέλε και ειχε την τύχη να παρακολουθησει ζωντανά στην τηλεόραση την συνέντευξη τύπου που έδωσε και κατά την οποία τέθηκε η παραπάνω ερώτηση.

Φαντάζομαι λοιπόν οτι με 20% η Χρυσή Αυγή ειναι…. πρώτο ή δεύτερο κόμμα! Μην πιστεύετε κανένα απο τα ψεύδη που διαδίδουν. Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς.

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ»