ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ BIG BOSS (ΜΠΟΜΠΟΛΑ): ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

MEGA36

Έχει αφρίσει από το κακό του ο Big Boss και εθνικός μας υπεργολάβος από την απίστευτη απρέπεια της Χρυσής Αυγής να διαδηλώσει έξω από το άντρο του, το «κανάλι των καναλιών» το mega (όνομα και πράμα). Μα πως είναι δυνατόν; Εδώ τόσοι και τόσοι «αντισυστημικοί» κυκλοφορούν στην πιάτσα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Καμμένος κ.α.) κι ούτε ένας δεν το τόλμησε. Μόνο λίγη γκρίνια εκφράζουν που και που, για να πιέσουν να αυξηθεί κομματάκι η προβολή τους. Κατά τα άλλα, παρακαλάνε για λίγα επιπλέον λεπτά προβολής: «Βγάλε με κι εμένα μπάρμπα». Κι αυτοί οι… παλιοχρυσαυγίτες, όχι μόνο δεν παρακαλάνε, αλλά κάνουν και το αδιανόητο! Ακούς εκεί διαδήλωση έξω από το κεντρικό μαγαζί του Boss. Χάλασε ο κόσμος! Ανεπίτρεπτο, ανεπίτρεπτο!

Επειδή όμως ένας Big Boss δε μπορεί να απαντάει στον κάθε… ιερόσυλο, έβαλε τον υπάλληλό του (το «παπαγαλάκι» του, που λέμε), τον διευθυντή του mega channel, να απαντήσει στους θρασείς αυτούς που βεβηλώνουν τα ιερά και τα όσια της σάπιας μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας. Αμ πως; Έτσι θα τους άφηνε; Έτσι, εδόθη… αποστομωτική (και παραληρηματική) απάντηση εκ μέρους του «μεγάλου». Ας την παρακολουθήσουμε:

«…Όλα αυτά τα αίσχη ο Μιχαλολιάκος τα είδε ως διαμαρτυρία απέναντι στην «υπερκυβέρνηση του τόπου, στο κανάλι των καναλιών» -όπως χαρακτήρισε το Μega. Με τον τρόπο αυτό, βέβαια, αποκάλυψε τα αληθινά κίνητρά του. Είναι η Ενημέρωση του Μega που τους ενοχλεί, όχι η τουρκική σαπουνόπερα, όπως υποκριτικά ισχυρίστηκαν. Είναι το γεγονός ότι δεν τους «χάιδεψε» ποτέ, ότι δεν τους έκανε «σέρβις», παρουσιάζοντάς τους ως πρότυπα του νέου lifestyle (μέσα από γάμους, βαπτίσεις και εκδρομές), ότι δεν προσκαλεί εκπροσώπους τους για να κάνει «κανα νουμεράκι τηλεθέασης» -πράγματα που κάνουν διάφοροι, κατά καιρούς. Η θέση μου απέναντι στο νεοναζισμό είναι απόλυτη. Θεωρώ αναγκαίο να υψωθεί κοινωνικό και πολιτικό τείχος απέναντί του πριν τα πράγματα μπουν σε μη αναστρέψιμη τροχιά. Φυσικά, όσο το κράτος δεν υπάρχει και το υποκαθιστά η Χρυσή Αυγή, όσο ανυπεράσπιστοι γέροντες ληστεύονται και οι Χρυσαυγίτες τους παρέχουν ανέξοδη προστασία, όσο οι ουρές των ανέργων μακραίνουν και οι μπρατσαράδες νεοναζί τους προσφέρουν δωρεάν φαγητό, όσο το πολιτικό σύστημα παραμένει βουλιαγμένο στην ανυποληψία και ο Μιχαλολιάκος φωνάζει «στη φυλακή οι κλέφτες», τα ποσοστά τους στα γκάλοπ θα μεγαλώνουν. Μόνο αν αρθούν οι λόγοι που γιγάντωσαν το περιθωριακό αυτό μόρφωμα, θα επιστρέψουν στις πολιτικές σπηλιές τους και οι εκπρόσωποί του, οι οποίοι σήμερα φορούν κοινοβουλευτικά κοστούμια και υποδύονται τους εθνικούς αντιπροσώπους. Μην ξεχνάμε ότι 500 χιλιάδες συμπολίτες μας τους ψήφισαν. Αποκτήσαμε, ξαφνικά, τόσους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Άουσβιτς και του Νταχάου; Προφανώς όχι. Η ανεργία, η πείνα, η έλλειψη κάθε προοπτικής και η κατάρρευση της αξιοπιστίας του πολιτικού οικοδομήματος, έστειλαν πολλούς στα άκρα.

Από εδώ και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να δηλώνει αθώος του αίματος. Θεωρώ εξαιρετικά παρήγορο το γεγονός ότι όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι δημοσιογραφικές ενώσεις καταδίκασαν με απόλυτο τρόπο τη χρυσαυγίτικη αλητεία. Έδειξαν να καταλαβαίνουν ότι σήμερα είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός, αύριο μπορεί να είναι ένα κόμμα και μεθαύριο η ίδια η Βουλή. Άλλωστε, η Ιστορία δεν διδάσκει απλώς για το παρελθόν. Κυρίως πληροφορεί για το μέλλον…».

MEGA23

Τι παρατηρούμε; Η έκφραση «υψώνουμε τείχος απέναντι στην Χρυσή Αυγή», περιέχεται σε ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις (που αφορούν την Χρυσή Αυγή) των νοσταλγών του Τείχους του Αίσχους και του αλήστου μνήμης πρωτοδικτάτορα και δήμιου του λαού του, Τσαουσέσκου (ΔΗΜΑΡ). Τα ίδια λέει και το παπαγαλάκι του Big Boss. Τι σύμπτωση, ε;

Κατά τα άλλα, το megalo παπαγαλάκι ευχαριστεί –προφανώς εκ μέρους του «μεγάλου»- «όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα» (του… δημοκρατικού τόξου) για την υποταγή τους. Καλά κάνει για να βλέπει ο κόσμος ποιοί είναι οι υποτακτικοί του… Μπομπολιστάν και ποιοι όχι!