ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ GPO: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ BIG BOSS ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

GPO9

Με καταφανέστατη την πρόθεση του Big Boss του mega και «εθνικού μας υπεργολάβου» για «τσαλάκωμα» της… θρασύτατης Χρυσής Αυγής (του μόνου κόμματος εν Ελλάδι που τόλμησε ανοιχτά να αμφισβητήσει τη δοτή παντοκρατορία του), ανακοινώθηκε τη νύχτα στην εκπομπή του Πρετεντέρη-Ντερμπεντέρη, η μηνιαία δημοσκόπηση της GPO. Ιδού τα αποτελέσματα που δίνει (χωρίς αναγωγή):

ΝΔ: 20,3%

ΣΥΡΙΖΑ: 20,3%

Χρυσή Αυγή 9%

ΠΑΣΟΚ: 7,5%

Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6,3%

ΔΗΜΑΡ: 5%

ΚΚΕ: 5,8%.

«Άλλο Κόμμα» επιλέγει το 4,1% των ερωτηθέντων, ενώ η επιλογή άκυρο/λευκό/ αποχή και η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχονται στο 21,7%.

Πρόκειται βεβαίως για την… εκδίκηση του Big Boss, που παρουσιάζει την Χρυσή Αυγή να χάνει 1% σε σχέση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα και την δημοτικότητα του Γ.Γ. Ν. Μιχαλολιάκου να πέφτει κατά… 4%, όπως δήθεν έκπληκτός παρατήρησε ο Ντερμπεντέρης.

Αν νομίζει το Big Boss ότι με τέτοια φτηνά κολπάκια θα κάνει την Χρυσή Αυγή να σιωπήσει και να «συμμορφωθεί», πλανάται πλάνην οικτράν!

(ΥΓ): Πιστό στη… δημοκρατικότατη γραμμή του, να «υψώσει τείχος απέναντι στην Χρυσή Αυγή», το megalo κανάλι της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου και της χλιδής –για μια ακόμα φορά- είχε προσκαλέσει εκπροσώπους απ’ όλα τα κόμματα του συστήματος, ενώ δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Αλλά, ο λαός έχει μάτια και βλέπει…