ΙΝΔΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ: ΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙ ΘΑ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΜΕ – ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ

VIASMOS9

Έχουν πολλαπλασιαστεί τελευταία οι (ομαδικοί μάλιστα…) βιασμοί γυναικών –μικρών και μεσόκοπων, ντόπιων αλλά και τουριστριών- στην Ινδία και όλοι αναρωτιούνται αν έπεσε… επιδημία. Η γνωστή βρετανική εφημερίδα Observer πήγε επιτόπου κι έκανε έρευνα. Ιδού τι απάντησαν τρεις… επίδοξοι βιαστές:

1η απάντηση: «Αν τα κορίτσια είναι σέξι, τότε τα αγόρια χάνουν τον έλεγχο και τα βιάζουν».

2η απάντηση: «Ο βιασμός είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ξεκινά από τη γυναίκα. Τρελαίνει τον άνδρα».

3η απάντηση (και η πιο… εμπεριστατωμένη): «Η κουλτούρα μας είναι διαφορετική. Τα κορίτσια δεν επιτρέπεται να βγουν έξω μετά τις έξι το απόγευμα, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, βιασμός, κλοπή, απαγωγή. Είναι στην νοοτροπία των ανθρώπων. Όμως, εκείνες φορούν κοντές φούστες και σέξι φορέματα, για αυτό συμβαίνει. Οι άνδρες δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους».

(ΥΓ): Σας είχαμε ενημερώσει τις προάλλες, ότι μια ομάδα από αντιπαθέστατες και ανέραστες συριζαίες (που δε βλέπουν… προκοπή στην Ελλάδα, οι δε σύντροφοι είναι… άστα να πάνε) πήγε κατά Ινδία μεριά, με σκοπό να βιαστεί αγρίως και ομαδικώς. Μετά τις παραπάνω δηλώσεις των επίδοξων Ινδών βιαστών («Αν τα κορίτσια είναι σέξι…»), νομίζω πως δεν έχουν καμιά τύχη, ούτε στις Ινδίες. Ας γυρίσουν πίσω, λοιπόν, κι ας εναποθέσουν τις… ελπίδες τους σε τίποτα… αόμματους λαθρομετανάστες.