ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΡΟΥΜΑΝΟΙ «ΕΦΑΓΑΝ» ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗΝ

maxairi

Νέα φρικτή δολοφονία 27χρονου «κατατρεγμένου οικονομικού μετανάστη» από τη Ρουμανία (πιθανότατα «ευπαθή», καθότι οι περισσότεροι «Ρουμάνοι» που έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι «ευπαθείς»), έγινε χθες τη νύχτα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Για κακή τύχη του κόντε Δένδια και της ειδικής του υπηρεσίας («πάταξης του ρατσισμού»), του λαθροδήμαρχου Καμίνη, της αριστεράς (και της… προόδου), των υστερικών της ΑΝΤΑΡCIA, των δανδήδων των ΜΚΟ και των ΜΜΕ και… λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, τον 27χρονο δεν τον σκότωσαν «άγνωστοι», για να αρχίσει όλος αυτός ο εσμός το παραμύθι του περί «χρυσαυγιτών με μαύρες μπλούζες» κ.τ.λ., αλλά ομοεθνείς του.

Το επεισόδιο, λοιπόν, έγινε για άγνωστη αιτία έξω από ψιλικατζίδικο στην οδό Αλκαμένους όπου τρεις Ρουμάνοι έπιναν μπύρες, αλλά κάποια στιγμή συνεπλάκησαν μεταξύ τους, προφανώς δια ασήμαντον αφορμήν, που λέμε. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε θανάσιμα ο 27χρονος.

Τώρα οι λινάτσες κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο και περνάνε την είδηση της δολοφονίας ενός ανθρώπου «στα ψιλά». Γιατί άραγε; Δε συμφέρει, ε;