25ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΕΚΡΗ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

SAMARAS-DENDIAS

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΣΥΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

Το ότι οι Έλληνες έχουν καταστεί έρμαιο των πάσης φύσεως κακοποιών, κυρίως αλλοδαπών, που δρουν ανεξέλεγκτα, λόγω της προκλητικής και εν πολλοίς ανεξήγητης ανοχής από την πολιτεία είναι γνωστό. Πλέον κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, εξαιτίας της παντελούς ανικανότητας (ή της εξαιρετικής ικανότητας στην καταστροφή) των κυβερνώντων. Είναι γνωστό ότι τα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δεμένα πισθάγκωνα από τις πολιτικές του υπουργείου ΠΡΟΠΟ και όποτε πραγματοποιείται μία επιτυχία και σύλληψη κάποιου κακοποιού, επεμβαίνει το υπουργείο δικαιοσύνης και νομοθετεί για «αποσυμφόρηση των φυλακών» ή δίδεται η εντολή να μην κρατηθεί ο δράστης, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται ουσιαστικά και η όποια σύλληψη.

Σήμερα μία συμμορία ενόπλων μπήκε σε ταβέρνα στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών και λήστεψε τον ιδιοκτήτη, υπό την απειλή των αγαπημένων όπλων των αλβανών κακοποιών, καλάσνικοφ. Ύστερα από συνεχείς αναζητήσεις οι δράστες εντοπίσθηκαν στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου και άρχισε η καταδίωξη. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης σκοτώθηκε μία νεαρή κοπέλα, της οποίας το «σφάλμα» ήταν ότι πέρναγε εκείνη την ώρα από την περιοχή με το αυτοκίνητο της και δέχτηκε τα πυρά των κακοποιών.


Οι εικασίες της αστυνομίας μέχρι τώρα δεν αποκλείουν οι δράστες να είναι οι δραπέτες της ομαδικής απόδρασης από τις φυλακές των Τρικάλων, γεγονός που ακούγεται λογικό, αφού και τον οπλισμό έχουν και τα κίνητρα για να διαπράξουν ληστεία, ώστε να χρηματοδοτήσουν την συνέχιση της αποδράσεως τους και να αλλάξουν παράλληλα και αυτοκίνητο.

Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι ο Ελληνικός Λαός δεν διαθέτει πλέον ούτε χρόνο, ούτε ανοχή για τα πολιτικά τερτίπια των κ.κ. Δένδια και Ρουπακιώτη, οι οποίοι είναι προφανές ότι έχουν αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. 

Δελτίο Τύπου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών. Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (αλβανοί από φυλακές Τρικάλων). Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ»

Πλουσιότατο είναι το αστυνομικό δελτίο εις ότι αφορά τα… συνήθη εγκλήματα των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», όπως εμπόριο ναρκωτικών, κλοπές, ληστείες κ.α. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ορισμένα περιστατικά:

Περιστατικό 1ο:

Συνελήφθησαν στην Κυψέλη τέσσερις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από τη Νιγηρία κι ένας από την Σομαλία, για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα εξής: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους –170- γραμμ., ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8 κιλών και το χρηματικό ποσό των -2.525- ευρώ (πήγαιναν καλά οι «δουλειές»…).

Περιστατικό 2ο:

Συνελήφθησαν στη Σαλαμίνα δύο 55χρονοι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, οι οποίοι καλλιεργούσαν κατ’ οίκον χασίς. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν τριάντα έξι (36) γλάστρες, μέσα στις οποίες καλλιεργούντο ογδόντα πέντε (85) φυτά κάνναβης ύψους 4 έως 26 εκατοστών, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους –11,5- κιλών και το χρηματικό ποσό των -950- ευρώ. Αυτοί βεβαίως έχουν… ελαφρυντικά, καθότι την καλλιέργεια του χασίς σε γλάστρες την είχε προτείνει κάποτε και ο ανεκδιήγητος Jeffrey, οπότε μπορούν να τον… επακαλεστούν!

Περιστατικό 3ο:

Συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη τρεις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, 22, 22 και 24 ετών, οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει περίπτερο στην Ηλιούπολη. Όπως προέκυψε από την ανάκριση, η τριάδα των «κατατρεγμένων κ.τ.λ. είχε διαπράξει τέσσερις ακόμα διαρρήξεις περιπτέρων, τις 3 στη Γλυφάδα και τη μία στο Ελληνικό.

Περιστατικό 4ο:

Συνελήφθησαν στον Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών δύο Βούλγαροι, 19 και 26 ετών, για ληστεία που είχαν διαπράξει σε πρατήριο υγρών καυσίμων στις Σέρρες, με λεία 1.960 ευρώ. Μάλλον δεν επρόκειτο για «κατατρεγμένους κ.τ.λ.», αλλά για… ληστο-τουρίστες.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού…