ΠΡΩΤΑ «ΜΑΖΕΜΑ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ

813

Τα αποσπάσματα που σας παραθέτουμε παρακάτω είναι κομμάτια από τη στήλη του «Αντίοχου», που δημοσιεύθηκαν στη Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί:

Ο τρόμος και η αγωνία γι’ αυτό που έρχεται!

Καλές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά θα αντέξει η συγκυβέρνηση της πείνας και της δυστυχίας μέχρι το 2014 και το 2015; Οι προοπτικές δεν είναι και πολύ ευοίωνες και ήδη τα παπαγαλάκια του κατεστημένου προειδοποιούν όλους όσους αποτελούν το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας (δηλαδή όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου») ότι αν δεν ενωθούν προ του κοινού εχθρού (δηλαδή της Χρυσής Αυγής) οι μέρες τους θα είναι μετρημένες και οι νύχτες τους… μακριές. Σταχυολογούμε δύο δημοσιεύματα των ναυαρχίδων του συστήματος, του «Βήματος» και της «Καθημερινής», που εκφράζουν με χαρακτηριστικό τρόπο τον τρόμο και την αγωνία γι’ αυτό που έρχεται…

Ναυαρχίδες του συστήματος: Ενωθείτε γιατί χανόμαστε!

«Καθημερινή»:

«Δυστυχώς, η πολιτική τάξη της χώρας δείχνει να αγνοεί τα απειλητικά σήματα που εκπέμπει η Χρυσή Αυγή. Η κυβέρνηση δείχνει απάθεια που φτάνει στα όρια του στρουθοκαμηλισμού και τα κόμματα της Αριστεράς επαναλαμβάνουν το ιστορικό λάθος να θεωρούν ένα νεοναζιστικό κόμμα βραχίονα του κατεστημένου της αστικής δημοκρατίας, αντί να βρουν τρόπους αντιμετώπισής του από κοινού. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να τρέχουν (τρέχουμε) όλοι μαζί, όταν θα είναι πολύ αργά!».

«Βήμα»:

«Γιατί με τέτοιες λογικές βίας και απαξίωσης των κανόνων ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει τον σχηματισμό μιας αριστερής κυβέρνησης ούτε η Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει τις προσπάθειές της να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Ας το καταλάβουν πριν είναι πολύ αργά και αναρωτιούνται στα στάδια που θα τους μαζέψουν για ακόμα μια φορά «τι έφταιξε».

«Μάζεμα» ή… φουντάρισμα; Ιδού η απορία!

«Μάζεμα στα στάδια» και «τρέξιμο», λοιπόν. Πάνε… μαζί αυτά τα δύο, ταιριάζουν απόλυτα! Ούτε συνεννοημένοι να ήταν οι δύο καθεστωτικοί συντάκτες των άρθρων. Ευεργετικό είναι το… τρέξιμο, ειδικά για όσους είναι έτοιμοι να σκάσουν από το πολύ φαί (δηλαδή για όλους εκείνους που «τα φάγανε μαζί)! Σε στάδια, λοιπόν. Ναι, αλλά σε… ποια στάδια; Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι ότι πρέπει για την περίπτωση. Και μεγάλο είναι και… κρύο κάνει εκεί πάνω (οπότε τα λαμόγια θα τρέχουν από μόνα τους για να… ζεσταθούν) και στα Βόρεια Προάστια είναι, οπότε τα λαμόγια θα νιώθουν σαν στο… σπίτι τους. Ή μήπως το… φουντάρισμα είναι καλύτερο, για να τελειώνουμε μία κι έξω; Για βοηθήστε μας και σεις οι αναγνώστες. Η γνώμη σας μετράει!

(ΥΓ): Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των αναγνωστών στο κρίσιμο ερώτημα που βάζει ο Αντίοχος. Μάλιστα εξασφαλίσαμε και τα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία των απαντήσεων για το τι πραγματικά θέλει ο λαός και σας τα παραθέτουμε… κατ’ αποκλειστικότητα:

α) Μόνο «μάζεμα»: 1%

β) Πρώτα «μάζεμα» κι ύστερα… φουντάρισμα (μεσοπέλαγα με τρικυμία): 99%

Συμπέρασμα: ο λαός μίλησε και σαν καλοί δημοκράτες οφείλουμε να σεβαστούμε την ετυμηγορία του!