ΑΣΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ

KAMMENOS84

Όπως είναι γνωστό, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Real News ο Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος) πρόεδρος Πάνος (υπουργός Ναυτιλίας στην καραμανλική κυβέρνηση της… «επανίδρυσης του κράτους») είχε κάνει πρόταση για εκλογή ως Προέδρου της Δημοκρατίας του Κωστάκη Καραμανλή.

Όμως, κάποια από τα στελέχη του κόμματός του δε συμφωνούν και το λένε κιόλας δημόσια. Όπως ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, διαφώνησε ανοιχτά με τον πρόεδρο Πάνο: «Εγώ δεν το προτείνω, είναι δική του πρόταση. Εγώ δεν συμφωνώ».

Βεβαίως, τα ΜΜΕ και οι διάφοροι πολιτικοί αναλυτάδες –που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν- έκαναν μόκο την ανοιχτή διαφοροποίηση του βουλευτή από τον πρόεδρό του, όπως επίσης έκαναν μόκο και τη συμπεριφορά-σκορποχώρι των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Καμμένου στη σχετικά πρόσφατη ψηφοφορία που έγινε στη βουλή για την πώληση νησιών σε ιδιώτες, και στην οποία άλλοι ψήφισαν υπέρ, άλλοι κατά κι άλλοι δεν ψήφισαν καθόλου. Μήπως όλα αυτά αποδεικνύουν εκείνο για το οποίο εμείς είμαστε βέβαιοι, πως δηλαδή το συνονθύλευμα του Καμμένου χαίρει υψηλής προστασίας από το καταρρέων σύστημα και τα παπαγαλάκια του; Κάτι ασφαλώς απολύτως λογικό και αναμενόμενο, αφού και ο πρόεδρος Πάνος είναι εκλεκτό τέκνο του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου.