ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ

Greece

Ένα επεισόδιο ανάμεσα σε «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από το Μπαγκλαντές, στο οποίο επενέβη η αστυνομία, αποκάλυψε ένα ακόμη φρικτό έγκλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο καυγάς μεταξύ των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» έγινε στη Θεσσαλονίκη και οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στο τμήμα. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, προέκυψε ότι οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους, επειδή -όπως υποστήριξαν- συμμετείχε σε συμμορία που οργάνωσε απαγωγή 40χρονου Μπαγκλαντεσιανού και στη συνέχεια τον δολοφόνησε. Τελικά, το άτομο που υπεδείχθη ως δράστης ομολόγησε την συμμετοχή του στην υπόθεση και έτσι, συνοδευόμενος από άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έφτασε στην Ανδραβίδα Ηλείας το απόγευμα της Κυριακής όπου και υπέδειξε στις αρχές το σημείο που ήταν θαμμένος ο 40χρονος άνδρας. Παρουσία εισαγγελέα και ιατροδικαστή ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού, η οποία και τελικά βρέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής και ανήκει σε μπαγκλαντεσιανό.

Τι έχουνε να πούνε τώρα οι «αντιρατσιστικές» και «αλληλέγγυες» κάργιες – εσωτερικού και εξωτερικού; Οι οποίες, αν δεν αποκαλυπτόταν η αλήθεια, όταν κάποια στιγμή θα βρισκόταν το πτώμα, θα μίλαγαν πάλι για «ρατσιστικό» έγκλημα;