ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ – ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΘΑ ΤΟ… ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΩ!

TSIPRANDREOU

Παιδί-λάστιχο έχει γίνει ο Αλέκος ο Τσίπρας. Προχθές ήταν στην άκρη του κόσμου, στη Βενεζουέλα για την κηδεία του Τσάβες (μεταμφιεσμένος σε… κομμαντάντε Tse-pras), χθες βρισκόταν και πάλι στην Αθήνα, όπου μεταμφιεσμένος σε… Leader of SYRIZA παρευρέθηκε και μίλησε στην διημερίδα του «Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής» (του ζεύγους Κατσέλη-Αρσένη) και του (προφανώς σιωνιστικών συμφερόντων) Levy Economics Institute, το οποίο τον είχε καλέσει στις ΗΠΑ, με θέμα «Έξοδος από την κρίση: Η πρόκληση της εναλλακτικής πορείας».

Ιδού και τι είπε: «Εμείς πιστεύουμε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκλεγεί τον Ιούνη, θα είχε καταφέρει να καθίσει τους δανειστές μας σ’ ένα τραπέζι και να θέσει όρους».

Πως το ’πατε αυτό… leader; Καλά, εσύ δεν είσαι που έλεγες πως η πρώτη πράξη της κυβέρνησης της αριστεράς θα είναι η κατάργηση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του διατάξεων, και μάλιστα μ’ έναν νόμο; Τώρα μιλάς για τραπέζια και για όρους; Δηλαδή, για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου! Καλά το πας leader, τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο… Ιμάμ-Αντών (τίτλος που κερδίζει επάξια ο Α. Σαμαράς, εφόσον με προσωπική του εντολή άρχισε η κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα), την εποχή που το ’παιζε… αντιμνημονιακός!