ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ…

PASOK

Όταν κάποιος είναι ένοχος για κάτι, αποφεύγει τη συζήτηση γι’ αυτό και… περί άλλων τυρβάζει. Άμα δε βρει την ευκαιρία για αποπροσανατολισμό, του δίνει και καταλαβαίνει.

Σιγά, λοιπόν, που θα άφηνε ανεκμετάλλευτη αυτή τη γελοία ιστορία με το βίντεο του βρετανικού καναλιού το ψευτο-κλεφτο-μιζο ΠΑΣΟΚ! Μέχρι κι ότι… δικαιώνεται λέει:

«Το ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή που προβλήθηκε από το Channel 4, επιβεβαιώνει περίτρανα την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων. Οι πολίτες με στοιχειώδεις δημοκρατικές ευαισθησίες που παρακολούθησαν το ρεπορτάζ του Channel 4 σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί παρά να αηδιάσουν. Η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει ούτε καν στον κόπο να κρύψει τις ναζιστικές της καταβολές και εγκληματικές πρακτικές. Η ρατσιστική βία και όσοι την προκαλούν πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους θεσμούς της Πολιτείας. Η παρέμβαση του εισαγγελέα είναι μια αρχή. Χρέος της Βουλής είναι να βελτιώσει το νομοθετικό πλαίσιο για την τιμωρία όσων ασκούν ή προκαλούν ρατσιστική βία. Καλούμε τους πάντες να παρακολουθήσουν το ρεπορτάζ και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

«Μια αρχή» είναι, λοιπόν, σύμφωνα με τους -κατά κύριο- λόγο υπευθύνους της δυστυχίας μας, η επέμβαση του εισαγγελέα στην υπόθεση. Καλό είναι να βαστάς μικρό καλάθι με τους εισαγγελείς Ευάγγελε, γιατί μπορεί -ο ίδιος ή άλλος- εισαγγελέας, να πάρει φόρα και να συνεχίσει με… άλλες υποθέσεις. Όπως κατάχρηση δημοσίου χρήματος, μίζες, κλεψιές κ.τ.λ. Και τότε η έδρα του κόμματός θα πάει κατά… Κορυδαλλό μεριά. Κι είσαι και… πολλά βαρύς και δε χωράς και στο… ελικόπτερο…

Εφόσον το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ «καλεί τους πάντες» να παρακολουθήσουν το βίντεο της πλάκας, καλούμε κι εμείς τους πάντες να παρακολουθήσουν ένα άλλο βίντεο, εξίσου διδαχτικό: