ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ… ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

DHMAR

Μάλλον με… καρμπόν βγάζει τις ανακοινώσεις κατά της Χρυσής Αυγής η… «κυβερνώσα αριστερά» (των ψευτοπροοδευτικών νοσταλγών του Τσαουσέσκου), ή ο συντάκτης των ανακοινώσεων της κουρελο-ΔΗΜΑΡ είναι… κολλημένος με το Τείχος (του Αίσχους) και την Στάζι. Δεν εξηγείται αλλιώς, ότι σε κάθε ανακοίνωσε υπάρχει η φράση κλισέ «θα υψώσουμε τείχος». Ιδού το χτεσινό τους… φιρμάνι (άφεριμ πασά μου…) για το βίντεο της πλάκας:

«Κάθε ημέρα που περνάει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο. Οι πρακτικές και η ρητορική τους επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τους πολιτικούς απογόνους των πιο σκοτεινών πλευρών της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Εκτός από τον Χίτλερ, «νοσταλγούν» τα ξερονήσια, τις φυλακές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ας αντιληφθούν ότι η δημοκρατία και ο προοδευτικός κόσμος δεν θα ανεχτούν άλλο τη ναζιστική ιδεολογία τους, τη φασιστική συμπεριφορά τους. Θα υψώσουν τείχος απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής».

Όπως όμως δείχνουν όλες οι αντικειμενικές μετρήσεις της κοινής γνώμης, όλες αυτές οι εκκλήσεις των… κολλημένων με το Τείχος, πέφτουν πάνω σε… τοίχο που έχει υψώσει ο ελληνικός λαός. Οπότε, ατυχήσατε σύντροφοι…