ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: Ο LEADER OF SYRIZA ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS!

LSE

Όποιος νομίζει πως οι επαφές του πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA με το διεθνές κατεστημένο περιορίστηκαν στις ΗΠΑ, δεν ξέρει τι του γίνεται. Έτσι, ο… διεθνής Alexis, τώρα που πήραν… αέρα τα πανιά του (και τα μυαλά του…) και γιόμισαν οι τσέπες του, συνεχίζει απτόητος για… μεγαλεία στην Αγγλία και στις 14 Μαρτίου θα παραβρεθεί στο Λονδίνο στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης του London School of Economics, για να μιλήσει ως… ειδήμων για την… έξοδο της Ελλάδας από την κρίση!

Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου-σήματος κατατεθέν του βρετανικού κατεστημένου, ανέβασε ανάρτηση με την οποία και γνωστοποιεί πως ο… leader θα είναι ο κεντρικός ομιλητής παρακαλώ στην, δωρεάν για το κοινό, εκδήλωση με θέμα: «Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση».

Είχαν προηγηθεί βεβαίως τα εγκωμιαστικά σχόλια παραδοσιακών κατεστημένων βρετανικών φυλλάδων (όπως π.χ. ο Guardian και όχι μόνον…) για τον… leader και τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δε είναι γνωστό πως οι Άγγλοι πλουτοκράτες- αριστοκράτες δεν κάνουν τίποτα τυχαία, συμπεραίνουμε πως ο άνθρωπος αυτός είναι εντεταλμένος από τους διεθνείς τοκογλύφους να αποτελειώσει την πατρίδα και το λαό μας!

(ΥΓ): Αλήθεια, ποιος θα πλερώσει το… μάρμαρο; Πάλι ο Σόρος –θα… καταξοδευτεί- ή μήπως βρέθηκαν στην πορεία κι άλλοι πρόθυμοι χορηγοί;