ΕΛΕΟΣ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ

Maria-Repousi

Ε, λοιπόν όλα τα περιμέναμε, αλλά ότι θα ’ρθει η ώρα κι η στιγμή που η ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση (του «συνωστισμού» στην Προκυμαία της Σμύρνης) θα παρέδιδε μαθήματα… πατριωτισμού (!!!) στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, αυτό ειλικρινά δεν το περιμέναμε! Κι όμως, έγινε κι αυτό και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση του συνονθυλεύματος του απο- κόμματος της… «κυβερνώσας αριστεράς» (ΔΗΜΑΡ):

«Η Χρυσή Αυγή, που συναγελάζεται με ναζιστές και διαδίδει την ιδεολογία που οδήγησε στο αιματοκύλισμα την ανθρωπότητα, πάει πολύ να παριστάνει την πατριωτική δύναμη. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανασύροντας μνήμες εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων, θέλουν να κρύψουν ότι είναι οι συνεχιστές των δοσίλογων και των κουκουλοφόρων της Κατοχής. Το φασιστικό χέρι που υψώνουν προσβάλλει βάναυσα την Ελλάδα που πολέμησε το ναζισμό».

Και βέβαια, δεν είναι μόνο η Ρεπούση και ο… συνωστισμός. Η ΔΗΜΑΡ ως γνωστόν προέρχεται από το ΚΚΕ Εσωτερικού (όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ). Το οποίο ΚΚΕ Εσωτερικού ιδρύθηκε το 1968, ως διάσπαση του ΚΚΕ. Μέχρι τότε (από το 1918 που ιδρύθηκε το ΚΚΕ), χρεώνονται απόλυτα και σέρνουν το κάρο με τα εγκλήματα και τις προδοσίες του ΚΚΕ. Δηλαδή το σαμποτάρισμα της Μικρασιατικής Εκστρατείας, την «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη», τους τρεις Γύρους της κομμουνιστικής ανταρσίας, τα σύμφωνα με τους Βουλγάρους κ.τ.λ. Όταν μιλάνε λοιπόν αυτοί οι σύγχρονοι Εφιάλτες και Πηλιογούσηδες για… πατριωτισμό, είναι σα να μιλάει μια πόρνη για τις αρετές της… αγνότητας!