ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

SYRIZA247

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκαν τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου προς την Κυριακή, λευκοί εργάτες της λιβανέζικης κατασκευαστικής εταιρείας Setraco, κοντά στην πόλη Μπαουτσί της Νιγηρίας, από τοπική συμμορία ενόπλων ισλαμιστών, της οργάνωσης «Μπόκο Χαράμ». Εν συνεχεία, απήχθησαν από τους μαύρους συμμορίτες συνολικά εφτά (7) εργαζόμενοι, ένας Έλληνας, ένας Βρετανός, ένας Ιταλός και τέσσερις Λιβανέζοι.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται από σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Έλληνας πολίτης, ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία Setraco στη Νιγηρία, απήχθη το Σάββατο βράδυ, μετά από επίθεση ενόπλων στο συγκρότημα όπου διέμενε το προσωπικό της εταιρείας, στο Μπάουτσι της βόρειας Νιγηρίας. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, απήχθησαν συνολικά επτά άτομα. Η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Νιγηρία βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές της Νιγηρίας, τις άλλες ενδιαφερόμενες Πρεσβείες και τους εκπροσώπους της εταιρείας για την αντιμετώπιση της κατάστασης».

Τι λένε άραγε επ’ αυτού οι… αντιρατσιστές μας; Ο Μιούζνιεκ; Το Παρατηρητήριο; Η… Διεθνής Αμνησία; Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα; Ο Μπέννυ; Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι σφυροδρέπανοι κουκουέδες της Αλέκας; Ο υστερικός της ΑΝΤΑΡCIA; Οι… κατατρεγμένοι Νιγηριανοί της Αθήνας; Μα γιατί δε μιλάνε, γιατί δεν καταγγέλλουν τους Νιγηριανούς ρατσιστές; Τι πάθανε όλοι τους;