Η ΝΔ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

TZAMI

Μπορεί προ ημερών ο αρμόδιος υπουργός της ΝΔ και της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Β΄ Αθήνας της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, να δήλωσε πως το τζαμί στην Αθήνα θα γίνει οπωσδήποτε, αλλά από το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» (σχετικό άρθρο με τίτλο: «Ποιος θα χτίσει το τέμενος;» και υπότιτλο: «Αρνητική η ΝΔ, που ανησυχεί ότι η ανέγερση τζαμιού θα ενισχύσει τα ακροδεξιά αντανακλαστικά») άλλα μαθαίνουμε:

«Η κυβέρνηση (και ιδιαίτερα η ΝΔ) δεν μοιάζει διατεθειμένη να προχωρήσει στην κατασκευή του, φοβούμενη τις αντιδράσεις του δεξιού ακροατηρίου, της Χρυσής Αυγής, αλλά και σκληροπυρηνικών κύκλων της Εκκλησίας…»

Ιδού, λοιπόν, μια ακόμα προσφορά της Χρυσής Αυγής προς τον Ελληνισμό: μόνο και μόνο με την ύπαρξή της και υπό το φόβο της περαιτέρω ενίσχυσής της, αποτρέπει ανθελληνικές ενέργειες. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε. Θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε!

(ΥΓ): Γράφει κι άλλα το «Βήμα» για το τζαμί. Όπως:

«Το Βήμα πληροφορείται, η ελληνική πλευρά έχει δεχθεί παραινέσεις από πολλές πλευρές να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξει πρόοδος στο θέμα του ισλαμικού τεμένους. Έντονο ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τόσο δυτικές χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και χώρες της Μέσης Ανατολής (Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, ακόμη και το Ιράν), χωρίς να λησμονείται η παρέμβαση της Τουρκίας». Ας πούμε πως κατανοούμε το ενδιαφέρον των μουσουλμανικών χωρών, για ευνόητους λόγους. Οι Αμερικανοί, όμως, γιατί ενδιαφέρονται; Προφανώς για τον ίδιο λόγο που ενδιαφέρονται και τα αμερικανοκομμουνιστικά κόμματα: διότι μέσω των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών θα επιτευχθεί η διάλυση του εθνικού μας ιστού!