Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΑΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΑΣΗ – ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ»;

MAZAOUER2

Αποτελεί παράδοση για τις πολύ πλούσιες οικογένειες της χώρας, όταν έχουν έναν βαριά άρρωστο, σχεδόν ετοιμοθάνατο στους κόλπους τους, να φέρνουν τους καλύτερους γιατρούς του εξωτερικού μπας και τον σώσουν.

Έτσι κάνει και το σύστημα –οι άνθρωποι του οποίου προέρχονται ως γνωστόν από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας- με την σάπια και καταρρέουσα μεταπολιτευτική δημοκρατία του, που είναι στα… τελευταία της. Καλούν ξένους «ειδικούς», να τους δώσουν τα… φώτα τους, μπας και συνεφέρουν το… λείψανο, που έχει προσβληθεί από οξεία… χρυσαυγίαση, έναν νέο ιό που προσβάλλει κάθε τι σάπιο!

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, βρίσκεται στην Ελλάδα ο ξακουστός Μαρκ Μαζάουερ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και «ειδικός» στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος (και ανήκων στον «εκλεκτό» λαό αν κρίνουμε από τη… μύτη του – από τη μύτη πιάνεται…).

Ο «ειδικός», αφού έδωσε τις συμβουλές του σε περιορισμένο κοινό, σε διάλεξη στο Αμερικάνικο Κολέγιο (από το οποίο έχουν περάσει όλα τα επιφανή στελέχη του συστήματος, καθώς επίσης και τα τέκνα αυτών), αποφάσισε να τις… εκλαϊκεύσει (τις συμβουλές), μέσω του καθεστωτικού Βήματος της Κυριακής. Αναφέρει σχετικά η έντυπη ναυαρχίδα του καθεστωτισμού:

«Από τον Οκτώβριο του 2012 ακόμη, και πάλι μέσα από τις σελίδες του «Βήματος», προειδοποιούσε ότι το πολιτικό σύστημα έχει υποεκτιμήσει τη Χρυσή Αυγή και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου επειδή η τελευταία «έχει εισαγάγει έναν βαθμό βίας στον δημόσιο βίο που είναι βαθιά ανησυχητικός». Λίγες ημέρες πριν έλθει και πάλι στην Αθήνα συνομίλησε με «Το Βήμα» για την ανησυχητική άνοδο και τη φυσιογνωμία της ελληνικής Ακροδεξιάς, την Ευρώπη και την Αριστερά». Ποιο είναι το… φάρμακο που πρότεινε ο «ειδικός» για την αντιμετώπιση της οξείας… χρυσαυγίασης; Ιδού: «Αυτή η μνήμη συνιστά και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να αντιπαλέψουν σήμερα τα κινήματα της Ακροδεξιάς».

Εννοεί τη μνήμη του ναζισμού και του Β΄ Π.Π. Οπότε, ετοιμασθείτε για νέο γύρο… ναζιστολογίας. Δώσαμε, δώσαμε…

(ΥΓ): Καλά, δεν του εξήγησε κανείς του «ειδικού», ότι το φάρμακο είναι δοκιμασμένο και αποτυχημένο; Αχ, μ’ ετούτα και με τ’ άλλα, το χάνουμε το κορμί (της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας) πατριώτη!