ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Η 5η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

avramopoulos

Ενώ οι Έλληνες εθνικιστές περιμένουν την 25η Μαρτίου, οι καθεστωτικοί, συστημικοί, μνημονιακοί και λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις, περιμένουν εναγωνίως την… 5η Μαρτίου!

Την… ιστορική αυτή ημέρα του νέου γραικυλισμού, θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, με τη συμμετοχή δέκα Ελλήνων και ισάριθμων Τούρκων υπουργών, καθώς και των πρωθυπουργών των δύο χωρών, Ερντογάν Πασά και Αντωνάκη Χανούμ Αγά, και θα μπουν οι βάσεις για τη νέα τουρκοκρατία.

Όλα αυτά τα κανόνισε ο… μέγας καγκελάριος Αβραμό, κατά τον πρόσφατη επίσκεψή του στην Τουρκιά, όπου συναντήθηκε με τον Νταβούτογλου κι έφαγαν ψάρι κεμπάπ.

Φήμες ότι μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ο κατοχικός πρωθυπουργός Αντωνάκης θα χορέψει – α λα Jeffrey- το… μακρύ ζεϊμπέκικο της υποταγής και οι κατοχικοί υπουργοί μας θα δώσουν –ντυμένοι… Σαλώμες- φαντασμαγορικό σώου με… χορούς της κοιλιάς, προς τέρψιν των Πασάδων της Άγκυρας, δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμη. Μερ χαμπάρ εφέντη. Και μη χειρότερα…