Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ) ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

KED2

Έγινε χθες, με μεγάλη συμμετοχή, η ιδρυτική συνέλευση των εθνικιστών δικηγόρων, στην Θεσσαλονίκη. Κοντά στο χώρο της συγκέντρωσης έγινε αντισυγκέντρωση αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων, υπό την πολιτική «ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ και της θυγατρικής του, σταλινοτροτσκιστικής (!!!) ΑΝΤΑΡCIA. Η επίσημη κάλυψη της αντισυγκέντρωσης από το κόμμα του… συνταγματικού τόξου (σύμφωνα με Παπούλια, Αντωνάκη Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλο και λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις), είναι αναμφισβήτητη και για του λόγου το αληθές ιδού το σχετικό ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος, με πολλές μάλιστα ανανεώσεις:

«Δύο γυναίκες – δικηγόροι προσήχθησαν πριν από λίγη ώρα στο ΑΤ Πλατείας Δημοκρατίας όταν περνούσαν έξω από το κτίριο όπου θα διεξαχθεί η ιδρυτική συνέλευση της συνδικαλιστικής παράταξης δικηγόρων της Χρυσής Αυγής (Δωδεκανήσου 7)

Οι δύο γυναίκες καταφέρθηκαν εναντίον των 3 ναζιστών, που μοίραζαν προκηρύξεις και προσήχθησαν από την αστυνομία. Τελικά αφέθησαν ελεύθερες από το ΑΤ Πλατείας Δημοκρατίας.

Στα γραφεία που διεξάγεται η συνέλευση βρίσκονται αρκετοί χρυσαυγίτες που φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα και απευθύνουν ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Στην γύρω περιοχή έχει συγκεντρωθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οι δικηγορικές συνδικαλιστικές παρατάξεις «Δικηγορική Συνεργασία» και «Εναλλακτική Πρωτοβουλία» έχουν καλέσει σε αντιφασιστική συγκέντρωση στις 1:30 μμ στη γωνία Φράγκων και Δωδεκανήσου.

13.40: Κόσμος έχει αρχίσει να προσέρχεται στην αντιφασιστική συγκέντρωση ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία έχει κλείσει με κλούβες την Δωδεκαννήσου.

13.50: Η αστυνομία έχει κλείσει τον δρόμο στην αντιφασιστική συγκέντρωση ενώ οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες εξακολουθούν να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα. Την ίδια στιγμή άντρες των ΜΑΤ σε πλήρη εξάρτηση ετοιμάζονται να παραταχθούν.

15.00: Η αντιφασίστες συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν πορεία στους γύρω δρόμους ενώ οι χρυσαυγίτες παραμένουν στα γραφεία που γίνεται η συνέλευση».

(ΥΓ) 1: Κάνουν τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου αντισυγκεντρώσεις; Κάνουν, κάνουν…

(ΥΓ) 2: Και για να παραφράσουμε μια σοφή ελληνική παροιμία: «αντισυγκεντρώσεις έδωσες, αντισυγκεντρώσεις θα λάβεις». Λιγάκι υπομονή συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ (και των… θυγατρικών) και θα τη νιώσετε τη… γλύκα.