ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ARMY-GR

Μετά από την «εισβολή» της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία, την «εισβολή» στα σχολεία, τώρα τα κατεστημένα ΜΜΕ διαπιστώνουν με φόβο και τρόμο πως υφίσταται «εισβολή της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις» και αναρωτιούνται «ποιοι φταίνε».

Έτσι, ιστοσελίδα… δημοκρατικών αρχών, περιγράφει γλαφυρά τον μεγάλο… εφιάλτη των συντακτών της:

«Το περιστατικό είναι πραγματικό και μας μεταφέρθηκε από μονάδα της Κρήτης. 25 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πρωϊνού καφέ ,συζητούσαν τι άλλο, την κρίση και τις επιπτώσεις της στην χώρα και στο στράτευμα. Μοιραία μετά από κάποια λεπτά και μετά από την κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μοιάζουν αδύναμες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, “έπεσε” στο τραπέζι το ερώτημα: “και τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές”; Το αποτέλεσμα της “δημοσκόπησης του καφέ” ήταν συντριπτικό. Οι 23 από τους 25 δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και οι άλλοι δύο, ότι θα απέχουν! Αυτό είναι το κλίμα στις περισσότερες μονάδες».

Τέλος, μετά την αναζήτηση των… ευθυνών για την «εισβολή» της Χρυσής Αυγής στις Ε.Δ. (το συμπέρασμα είναι πως… όλοι φταίνε), το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με το σχετικό… κήρυγμα, το οποίο και παραθέτουμε προς διασκέδασή σας (γιατί είναι για γέλια):

«Ο θυμός μπορεί να δικαιολογήσει τις ακραίες απόψεις σαν κι αυτές που ακούστηκαν προχθές το πρωί σε μονάδα της Κρήτης και ακούγονται προφανώς και σε άλλες μονάδες όλης της χώρας. Η λογική και μάλιστα η στρατιωτική λογική που είναι και πιο “τετράγωνη” ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Όσοι στρατιωτικοί εύκολα πιστεύουν ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι ψήφος υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων, καλό θα είναι να μελετήσουν σοβαρά τις θέσεις και τις δηλώσεις στελεχών της οργάνωσης. Το τι θα ψηφίσουν μετά είναι καθαρά προσωπική τους υπόθεση και δικαίωμα».

Η απορία μας: Τόσα και τόσα… κηρύγματα και εκκλήσεις στη… λογική των αναγνωστών τους, με το ίδιο πάντοτε… ρεπερτόριο, έχουν κάνει οι κρυφοί και οι φανεροί απολογητές των υπευθύνων της δυστυχίας μας. Δε βλέπουν πως δεν πιάνει το κόλπο;