ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

KKE2

Δεν κρατιούνται με τίποτα οι σταλινοτσολιάδες του ΚΚΕ όταν είναι να χαφιεδίσουν για να υπηρετήσουν το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας. Βλέπετε μασάνε καλά –γι’ αυτό πάνε να σκάσουνε από το πολύ φαί- και βέβαια οφείλουν ανταπόδοση των όσων απλόχερα τους προσφέρει το αστικό κράτος-καθεστώς.

Έτσι, ξεθαρρεμένοι από την πρόσφατη εξωφρενική και παράνομη απόφαση του ελαφροδεξιού υπουργού Υγείας Λυκουρέτζου, να απολύσει την διευθύντρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, επειδή συναντήθηκε –ως όφειλε- με αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, οι κουκουέδες της Πάτρας καρφώνουν στον μνημονιακό υπουργό της δυστυχίας μας κι άλλον διευθυντή νοσοκομείου που υπέπεσε στο ίδιο… έγκλημα καθοσιώσεως. Ιδού το ελεεινό χαφιέδισμα των ξεδιάντροπων νοσταλγών του Στάλιν:

Νέο κρούσμα συναντήσεων της Χρυσής Αυγής με διοικητή νοσοκομείου.

«Η περίπτωση της εφόδου Χρυσαυγιτών κατά μεταναστών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν μεμονωμένη, αλλά φαίνεται να αποτελεί το κομμάτι μιας καμπάνιας εκφοβισμού και τραμπουκισμού από τη φασιστική ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Αυτό προκύπτει από επιστολή του Ανδρέα Νικολακόπουλου, φασίστα πολιτευτή της Χρυσής Αυγής Αχαΐας, ο οποίος απευθύνεται στο διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, με αφορμή, όπως λέει, καταγγελίες ότι «στο νοσοκομείο σας εργάζονται αλλοδαπές σαν αποκλειστικές νοσοκόμες» και επισημαίνει: «Κατόπιν προφορικής ενημέρωσης στο γραφείο σας, μας είπατε ότι είστε γνώστης του θέματος και ότι και σε συνεργασία με τη διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας προσπαθείτε για την επίλυσή του».

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Απόστολος Λέτσιος, έχει βαριές ευθύνες που συναντιέται με τους φασίστες στο γραφείο του, όπως οι ίδιοι λένε, και μάλιστα συνδιαλέγεται μαζί τους. Οι διοικητές των νοσοκομείων πρέπει να φροντίζουν για την περίθαλψη των ασθενών και όχι να δίνουν χέρι συνεργασίας στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση και ο υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος έχουν μεγάλες ευθύνες γι’ αυτήν την κατάντια».

Εύγε σας κουκουέδες! Είσαστε πολύ «καλά παιδιά», όπως πάντα άλλωστε. Οι (πολιτικά)… μελλοθάνατοι του σάπιου συστήματος εξουσίας σας… χαιρετούν. Τι κρίμα που δε θα μείνουν για πολύ ακόμη στα πράγματα, για να συνεχίσετε το φαγοπότι εις υγείαν των «κορόιδων»! Γι’ αυτό βιαστείτε και φάτε ότι… προλάβετε!