ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

PAKISTAN

Μπορεί ο… Μιούζνιεκ, τα κόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι αδηφάγες ΜΚΟ και λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις να ουρλιάζουν καθημερινά για τη… ρατσιστική βία της Χρυσής Αυγής, αλλά άλλα, ακριβώς αντίθετα, μας λέει το αστυνομικό δελτίο.

Τη νύχτα της Τετάρτης, λοιπόν, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, συνελήφθη ένας 21χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, για δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος ανυπεράσπιστων Ελληνίδων και μια ληστεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο προστατευόμενος των αντιρατσιστών (εσωτερικού και εξωτερικού…) «κατατρεγμένος κ.τ.λ.», επιτέθηκε αρχικά σε 16χρονη Ελληνίδα και εν συνεχεία σε 34χρονη, επίσης Ελληνίδα, και με τη χρήση βίας, έκανε σε αυτές διάφορες ασελγείς πράξεις, χωρίς όμως να καταφέρει εν τέλει να τις βιάσει. Επιπλέον στην 34χρονη προκάλεσε σωματικές βλάβες και λήστεψε το κινητό της τηλέφωνο! Τελικά, ο ληστής και επίδοξος βιαστής συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει από την 34χρονη.

Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν το… λεβέντη τους οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!