Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

NGMIX

Όπως είναι γνωστό, προ ημερών, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει (διότι τα πορνοκάναλα δεν τον καλούν, για ευνόητους λόγους…), στο κανάλι Contra, κατήγγειλε δημοσίως ότι παρακρατικοί κύκλοι ενδεχομένως να επιχειρήσουν προβοκάτσια εντός του τρέχοντος μηνός, εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για να την χρεώσουν στην Χρυσή Αυγή και να προκαλέσουν ανωμαλία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ζητήσει τη διερεύνηση των καταγγελιών και να επιστήσει την προσοχή στα στελέχη του, κατήγγειλε επισήμως ότι ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής τους… απειλεί!!!

Μάλιστα, οι… σουρεκλεμέδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίστηκαν μόνο σε καταγέλαστες ανακοινώσεις, αλλά έκαναν και… διάβημα διαμαρτυρίας προς τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ. Ιδού τι γράφει σχετικά η ιστοσελίδα του ροζ συνονθυλεύματος:

«Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης με θέμα τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενη από τον Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας, υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, και τον Κώστα Μαρματάκη μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έθεσε το ζήτημα των δηλώσεων του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου σχετικά με επικείμενη επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ζήτησε ενημέρωση από τον Υπουργό για τις τυχόν ενέργειες στις οποίες έχει προβεί το Υπουργείο και η ΕΛ.ΑΣ για τη διερεύνηση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Ο Υπουργός επικαλέστηκε άγνοια για το θέμα και δήλωσε ότι θα το διερευνήσει».

Εδώ, λοιπόν, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή οι συριζαίοι είναι… χαζοί και πραγματικά δεν καταλαβαίνουν το πραγματικό νόημα των δηλώσεων του Ν. Μιχαλολιάκου, ή κάνουν τους χαζούς γιατί είναι στο κόλπο. Έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι συμβαίνει το δεύτερο…