ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο (ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ) ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

4987502-1

Παρά τη (δωρεάν) διαφήμιση που είχε καθημερινά επί μια βδομάδα τουλάχιστον από όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς, το περιβόητο «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο (με αίτημα να κλείσουν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων!) αποδείχτηκε… μάπα το καρπούζι. Γύρω στους 150 (το πολύ…) ταλαίπωροι «διαδηλωσάκηδες» (οι συνήθεις κακομοίρηδες), εκ των οποίων οι μισοί και πλέον Πακιστανοί (και λοιπές ασιατοαφρικανικές δυνάμεις…), με τη γνωστή μέθοδο αραία αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα, έκλεισαν για δύο ώρες κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και ταλαιπώρησαν χιλιάδες συμπολίτες μας, για να κάνουν την πλάκα τους.

Επικεφαλής της θλιβερής αυτής σύναξης ήταν ο γνωστός υστερικός της ΑΝΤΑΡCIA, ενώ το… δυναμικό παρών έδωσε και ομάδα «κοινωνικών αγωνιστών» (και «αγωνιστριών») του ΣΥΡΙΖΑ, η επίσημη ιστοσελίδα του οποίου –ευρισκόμενη προφανώς σε παράκρουση- έγραψε για συγκέντρωση… 2.000 ατόμων!!!

Και βέβαια, το όλο συνονθύλευμα έμεινε πολύ μακριά από το «στόχο» (τα γραφεία της Χρυσής Αυγής), όχι γιατί τους εμπόδισε η Αστυνομία, αλλά γιατί κάποιος σύντροφος είχε την εμπιστευτική πληροφορία ότι 100 χρυσαυγίτες είναι κρυμμένοι στην ταράτσα των γραφείων κι έχουν ετοιμάσει… μάνικες με μεγάλη πίεση νερού για να πλυθεί το απλυταριό. Μπροστά, λοιπόν, σ’ ένα τέτοιο εφιαλτικό ενδεχόμενο, οι «αντιρατσιστές» αναδιπλώθηκαν και έκατσαν στ’ αυγά τους…

4987502-3

4987502-4