ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΗΘΟΣ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ANARXIKOI25

Τα γεγονότα με την χθεσινή ληστεία στον Βελβεδό Κοζάνης, είναι λίγο-πολύ γνωστά. Ας δούμε ποια είναι τα συμπεράσματα:

1ον) Από τους τέσσερις –μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- συλληφθέντες, και οι τέσσερις είναι αναρχοκομμουνιστές. Οι δύο είναι καταζητούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για την αιματηρή ληστεία στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι. Οι άλλοι δύο είναι σπουδαστές στην Κοζάνη που ανήκουν στον αναρχοκομμουνιστικό χώρο. Σίγουρα δε, και οι υπόλοιποι δράστες –που διέφυγαν- ανήκουν στον ίδιο χώρο και στην ίδια τρομοκρατική ληστοσυμμορία. Αυτό είναι το περιβόητο «ήθος» της αριστεράς!

2ον) Η επιχείρηση, που έγινε με βαρύ οπλισμό, αλβανικής προελεύσεως, σκοπό είχε την ενίσχυση του «επαναστατικού» ταμείου. Πάγια τακτική των «κοινωνικών αγωνιστών» οι ληστείες. Μάλιστα, σε μια τέτοια ληστεία συνελήφθη προ ολίγων ετών και τέκνο επιφανούς στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ…

3ον) Ένας από τους συλληφθέντες είναι ο περιβόητος «τοξοβόλος» του Συντάγματος, ο οποίος έχει πέσει πολλές φορές στα χέρια των αρχών, αλλά πάντα ξέφευγε, «λόγω έλλειψης στοιχείων». Ανήκει στην κατηγορία των «γνωστών-αγνώστων», που βασική υπερασπιστική τους γραμμή είναι η εξής: πως είναι δυνατόν να εμπλέκονται στην τρομοκρατία, εφόσον είναι γνωστοί στις αρχές;». Κι όμως είναι!

4ον) Η θεωρία των δύο «άκρων» του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της συγκυβέρνησης, είναι για γέλια. Από τη μία είχαμε το αναποδογύρισμα 2-3 πάγκων λαθρομεταναστών, που πουλούσαν λαθραία προϊόντα κι από την άλλη έχουμε εμπρησμούς κτιρίων με απώλειες ζωών όσων βρίσκονται μέσα, ληστείες μετά φόνου ή όχι, βόμβες, δολοφονίες κ.τ.λ. Αν, λοιπόν, η συγκυβέρνηση επιθυμεί πραγματικά να τελειώνει με τη βία και την τρομοκρατία, πρέπει να αφήσει τα… σάπια και να στραφεί ολοκληρωτικά στην κατεύθυνση από την οποία προέρχεται και ασκείται (η βία και η τρομοκρατία)!