ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

PERISSOS

Την ίδια ώρα που οι κουκουέδες έβγαλαν στο… κλαρί το τραμπουκο-ΠΑΜΕ, να κάνει κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, για να παραστήσει ότι είναι το «κόμμα του λαού», οι απολύσεις εργαζομένων στη… «φωνή του λαού» («Ριζοσπάστης») συνεχίζονται κανονικότατα και μάλιστα τώρα αφορούν και τα «ψηλότερα» κλιμάκια, τα παιδιά στελεχών του κόμματος.

Έτσι, χθες απολύθηκε η δημοσιογράφος Έρση Κουμπούρη, κόρη του τ. βουλευτή του ΚΚΕ και μέλους της Κ.Ε. του, Δ. Κουμπούρη. Επίσης, απολύθηκε και ο «ιστορικός» του «Ριζοσπάστη», Γ. Πετρόπουλος. Τέλος, προ ημερών απαγορεύτηκε η πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης των δημοσιογράφων του «Ριζοσπάστη», με το πρόσχημα ότι ο Ριζοσπάστης είναι όργανο του κόμματος κι όχι κερδοσκοπική επιχείρηση.

Αλήθεια, το τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ πότε θα πάει να κάνει κατάληψη στο γραφείο της Παπαρήγα, για να διαμαρτυρηθεί για τις «κόκκινες» απολύσεις;

apoliseis-rizospastis

(ΥΓ): Ούτε ένα… χάπενινγκ της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν οι κουκουέδες, για να δείξουν πως είναι πιο… επαναστάτες από τους συριζαίους. Για… αντίπραξη, οι πονηροί συριζαίοι έστειλαν δύο βουλευτές τους να… συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες του ΠΑΜΕ, καπελώνοντας έτσι το ΚΚΕ ακόμα και σε δικό του «κατόρθωμα»!