ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ

SAMARAS-DENDIAS

Μπορεί οι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες –με εμφανέστατες διασυνδέσεις με τα κοινοβουλευτικά κόμματα της άκρας αριστεράς, και δε μιλάμε μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ- να δρουν ανενόχλητοι και να βάζουν βόμβες ακόμα και σε πολυσύχναστα μέρη, αλλά ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ζει στον δικό του κόσμο και συνεχίζει το… βιολάκι του για τα δύο άκρα!

Έτσι, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», επαναλαμβάνει τη γνωστή και χιλιοπαιγμένη θεωρία του, συγκρίνοντας ένα νομιμότατο πολιτικό κόμμα με σεσημασμένους βομβιστές και δολοφόνους:

«Τα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος έχουν την κοινή επιδίωξη να αποδομήσουν και να απαξιώσουν την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

Μάλιστα, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζει πως η παρεμπόδιση των νομίμων δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής (που κατ’ αυτόν είναι… παραβατικές), έχουν σκοπό… προληπτικό, να προλάβουν τους εθνικιστές πριν γίνουν… τρομοκράτες:

«Αν στην περίπτωση της ακροδεξιάς παραβατικότητας δείξει η πολιτεία ανεκτικότητα, κατά τον ίδιο τρόπο που την έδειξε στο παρελθόν απέναντι στην προερχόμενη από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ίσως κάποιοι μπουν στον πειρασμό της τρομοκρατικής δραστηριότητας και από αυτή την πλευρά».

Παράλληλα, πέφτοντας κι ο ίδιος θύμα της (ιδεολογικής) τρομοκρατίας της άκρας αριστεράς, αθωώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολύπλευρη κάλυψη που προσφέρει στους κόκκινους τρομοκράτες:

«Σταθερή μας επιδίωξη είναι η διαμόρφωση ενός μετώπου των κομμάτων του συνταγματικό τόξου απέναντι στο συγκεκριμένο φαινόμενο. Δεν διανοούμαι καν να συνδέσω την Αριστερά και την ηγεσία της με την τρομοκρατία».

Με τέτοια μυαλά, όποιος περιμένει εξάρθρωση της τρομοκρατίας από την παρούσα κυβέρνηση, είναι τουλάχιστον αφελής!