ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑ

TSIPRAS-AST

Για «απόπειρα επίθεσης από τέσσερα άτομα, φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης, προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα», μιλά με σημερινό της ρεπορτάζ η ακροαριστερή φυλλάδα «Ελευθεροτυπία». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η απόπειρα έγινε μετά το τέλος ομιλίας του σε πανεπιστήμιο στο κεντρικό Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Να και οι λεπτομέρειες:

«Την παρουσία και τις κινήσεις των τεσσάρων φερόμενων μελών της Χ.Α αντιλήφθηκαν εγκαίρως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης ,τα οποία έσπευσαν να προστατεύσουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχηματίζοντας ένα ανθρώπινο τοίχος. Τα τέσσερα άτομα είναι ομογενείς που διαμένουν στην περιοχή της Αστόρια. Την παρουσία τους είχαν εντοπίσει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μεταπτυχιακό Κέντρο του Δημοτικού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης (CUNY) με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις ΗΠΑ. Αρχικά τα φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να θέσουν ερωτήσεις στον κ. Τσίπρα. Όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν τα το καταφέρουν, καθώς η εκδήλωση πλησίαζε προς το τέλος της, κινήθηκαν προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις. Παρενέβη, η ασφάλεια του Πανεπιστήμιου και τους απομάκρυνε από την αίθουσα. Κατά της έξοδό τους καθύβρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκαν με υποτιμητικό τρόπο στους μετανάστες».

Ποια είναι η αλήθεια; Πράγματι τέσσερις Έλληνες παρηκολούθησαν την ομιλία του Τσίπρα και μετά το πέρας της θέλησαν να κάνουν κάποιες ερωτήσεις στον… leader of SYRIZA. Μάταιος κόπος! Οι υπεύθυνοι έδιναν το λόγο μόνο σε συγκεκριμένα άτομα, που έκαναν στημένες ερωτήσεις. Οι ομογενείς αγανάκτησαν από την κοροϊδία και αποχώρησαν από την αίθουσα αποδοκιμάζοντας τη στημένη παράσταση και τον πρωταγωνιστή της. Τόσο απλά είναι τα πράγματα…