ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

6525027325

Ένα μεμονωμένο περιστατικό, η δολοφονία ενός 27χρονου Πακιστανού στα Πετράλωνα, υπήρξε η αφορμή για να εξαπολύσει η καθεστωτική Αριστερά και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα, ένα νέο κύκλο κηρυγμάτων ανθελληνικού μίσους. Είναι πασιφανές ότι οι δυνάμεις του μαρξιστικού συρφετού, με αιχμή τον καθεστωτικό Σύριζα, επιδιώκουν την δημιουργία μισελληνικού κλίματος εντός των ισλαμιστικών κύκλων. Η τακτική των αριστεριστών πηγάζει από το απύθμενο μίσος τους προς τον Ελληνισμό και αποσκοπεί στην δια της βίας και τρομοκρατίας επιβολή του πολυφυλετισμού στην Πατρίδα μας.

Κανείς δε θα μπορούσε να μη καταδικάσει την δολοφονία ενός ανθρώπου. Από τη θέση αυτή, μέχρι εκείνη που επιδιώκει να συσχετίσει τη Χρυσή Αυγή με αυτή τη δολοφονία, βρίσκεται μονάχα ένας μαρξιστικός εγκέφαλος, ο οποίος πλάθει μύθους για να στοιχειοθετήσει μια αστήρικτη θεωρία. Κι αν ακόμη αφήσουμε κατά μέρος τις αστείες μέχρι γραφικότητας κατηγορίες των μαρξιστών, δε θα μπορούσαμε να αδιαφορήσουμε μπρος στην επιδίωξή τους, να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς εις βάρος των Ελλήνων. Ουδέποτε έλαβε θέση η Αριστερά, για τα ρατσιστικά κίνητρα των δολοφονιών αθώων Ελλήνων, από τους αλλοεθνείς εισβολείς. Αντίθετα, κάθε θάνατος αλλοδαπού μετατρεπόταν απευθείας σε έγκλημα με ρατσιστικά κίνητρα, την ώρα που τα στρατευμένα μέσα ενημέρωσης έχυναν κατόπιν εντολών, το ανθελληνικό τους δηλητήριο, στην προσπάθεια να καλλιεργηθεί στο Λαό μας το αίσθημα της ενοχής.

Κανένα από τα ‘’σοβαρά’’ και ‘’έγκυρα’’ μέσα ενημέρωσης βέβαια, δε βγήκε να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό, όταν η αστυνομία ανακοίνωνε πως στις πλείστες των δολοφονιών, οι δολοφόνοι ήταν συμπατριώτες των δολοφονηθέντων! Αυτό και μόνο αρκεί, για να είναι κανείς πεπεισμένος πως η ‘’αντιρατσιστική’’ εκστρατεία κράτους, Αριστεράς και μέσων ενημέρωσης, εκπορεύεται από ένα κέντρο, το οποίο και ενορχηστρώνει την όλη προσπάθεια.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αφουγκράζεται τις ανησυχίες του Ελληνικού Λαού, απαιτώντας την εφαρμογή του Νόμου στο ζήτημα των λαθρομεταναστών. Αυτή η ξεκάθαρη πρωτίστως ιδεολογική και δευτερευόντως πολιτική θέση, διαστρεβλώνεται σκοπίμως από τις δυνάμεις της Αριστεράς, της οποίας την αντιεθνικιστική( και άρα ανθελληνική) υστερία, υιοθετεί πλέον και η κυβέρνηση.

Εάν στερούμασταν της στοιχειώδους σοβαρότητος, θα δυνάμεθα να ακολουθήσουμε την λογική της κοινοβουλευτικής Αριστεράς. Κατ’ αυτό τον τρόπο, θα διακρίναμε ρατσιστικά κίνητρα σε κάθε δολοφονία ενός επιχειρηματία, από έναν εργαζόμενο, ρατσιστικά κίνητρα που απορρέουν από την μαρξιστική ρητορική κατά του κεφαλαίου. Όμως όχι, δε θα υποβιβάσουμε το επίπεδο της νοημοσύνης μας στο αρρωστημένο επίπεδο της καθεστωτικής Αριστεράς. Εν τούτοις, μέσα από αυτή την ακολουθούμενη μεθοδολογία των αριστερών επαγγελματιών της συκοφαντίας και του ψεύδους, εκείνος ο οποίος πραγματικά ζημιώνεται, δεν είναι άλλος από τον ανυπεράσπιστο Έλληνα. Το μίσος το οποίο συνειδητά καλλιεργούν στις ισλαμικές μάζες που παρανόμως διαβιούν στην Ελλάδα, στρέφεται εις βάρος της Ελληνικής Λαϊκής Κοινότητος. Δεν είναι τα βολεμένα, οικονομικώς ευκατάστατα και καλώς προστατευόμενα στελέχη της Αριστεράς εκείνα που θα αντιμετωπίσουν την ισλαμική εγκληματικότητα. Είναι οι εγκαταλειμμένες και απροστάτευτες γειτονιές της Αθήνας, είναι η πολύπαθη ελληνική ύπαιθρος. Είναι τα μικρά ελληνόπουλα, οι γυναίκες, μεσήλικες αλλά και ανήμποροι γέροντες εκείνοι που θα ζήσουν τον τρόμο της ληστείας, του βιασμού και τέλος της δολοφονίας.

Για τους Έλληνες όμως, δε θα υπάρξει καμιά ανακοίνωση διαμαρτυρίας και αποτροπιασμού εκ μέρους της Αριστεράς και της κυβέρνησης. Αυτό δεν είναι εικασία, είναι η πραγματικότητα που ζούμε καθημερινά, μιας και η επίσημη γραμμή του Καθεστώτος είναι ο παγκοσμίως επιβαλλόμενος, πολιτικά ορθός πολυφυλετισμός. Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν, είναι το εξής: θα απολογηθεί ο Σύριζα ως ο πραγματικός ηθικός αυτουργός των δολοφονιών Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς, των οποίων το χέρι οπλίζει το ανθελληνικό κήρυγμα μίσους από τα χείλη της Αριστεράς;

Η ρητορική του μίσους εις βάρος των Ελλήνων, ρητορική πηγάζουσα από τους μισελληνικούς μαρξιστικούς εγκεφάλους, οδηγεί σε αποτελέσματα όπως αυτό που είδαμε κατά τη διάρκεια της κηδείας του 27χρονου Πακιστανού. Εκατοντάδες Πακιστανοί, υπό τους ισλαμικούς ύμνους ενός ιμάμη, να περιφέρουν το ανοιχτό φέρετρο του συμπατριώτη τους, στο κέντρο της πρωτεύουσας του Πολιτισμού, στο κέντρο των Αθηνών! Οι εικόνες φρίκης οι οποίες διαδραματίστηκαν, δε προκάλεσαν την αισθητική του δημάρχου της πόλης, του λαθρολάγνου κυρίου Καμίνη. Και βέβαια πώς να ταράξουν την αισθητική του, όταν χάρη στις ψήφους αυτών των βαρβάρων εξελέγη δήμαρχος… Πολύ περισσότερο όμως, εκτίθενται οι δημόσιες αρχές της χώρας, οι οποίες επιτρέπουν και ανέχονται εκδηλώσεις, των οποίων η διοργάνωση αντίκειται σε όλους τους νόμους και στο ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, επιχειρώντας να κατευνάσουν την αριστερίστικη υστερία. Είναι σαφές πλέον, ότι κυβέρνηση και Αριστερά, όχι μόνο θεωρούν ισότιμους με τους Έλληνες πολίτες τους λαθροεισβολείς, αλλά μάλλον τους αναγνωρίζουν περισσότερα δικαιώματα, μιας και οι νόμοι του κράτους δεν ισχύουν γι’ αυτούς.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία, οδηγούν αναπόφευκτα στην ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητος. Είναι φυσικό επακόλουθο, ο μουσουλμάνος εγκληματίας να βλέπει την Ελλάδα ως παράδεισο για τις δραστηριότητές του, τη στιγμή που για τα ίδια εγκλήματα στην Πατρίδα του, θα δικαζόταν με βάση τον σκληρό και απάνθρωπο ισλαμικό νόμο. Αν σε αυτή την πραγματικότητα προστεθεί και το γεγονός της ανθελληνικής προπαγάνδας του Καθεστώτος, μέσω της κυβέρνησης και του συνόλου της Αριστεράς, δημιουργείται ένας θανάσιμος συνδυασμός, ο οποίος πλανάται πάνω από τα κεφάλια ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων Ελλήνων πολιτών.

Κυβέρνηση και Αριστερά από κοινού, καλλιεργούν εντέχνως ένα κλίμα ασίγαστου μίσους στις τάξεις των ισλαμιστών, εναντίον των Ελλήνων. Ποιός είναι όμως εκείνος ο οποίος θα απολογηθεί, εάν αύριο ένας όχλος ισλαμιστών κανίβαλων επιτεθεί σε έναν έφηβο ο οποίος θα κάνει το ‘’μέγιστο σφάλμα’’ να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας με την Ελληνική Σημαία στα ρούχα του; Ποιός θα απολογηθεί στην περίπτωση μιας πιθανής επίθεσης σε έναν κοντοκουρεμένο νέο, ο οποίος θα μοιάζει με ‘’φασίστα’’; Κανείς δε θα απολογηθεί, διότι κανέναν από αυτούς τους κατ’ επίφαση ανθρωπιστές, δε νοιάζει τι γίνεται εις βάρος των Ελλήνων. Το Καθεστώς θα σιωπήσει και μαζί του η κατά τ’ άλλα λαλίστατη κυβέρνηση(η οποία μάλιστα έταζε προεκλογικώς την ανακατάληψη των πόλεών μας!) και η Αριστερά. Και τέλος, θα σιωπήσουν τα μέσα ενημέρωσης, εκείνα τα οποία έχουν αναλάβει το έργο του εμποτισμού του Λαού μας με το αίσθημα μιας παράλογης και αντιφυσικής ενοχής απέναντι στους εισβολείς που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ουδέποτε προέτρεψε σε πράξεις βίας μέσω δηλώσεων του Αρχηγού και στελεχών του. Απαίτησε όμως, να εφαρμοστούν οι νόμοι του κράτους κατά γράμμα. Εκείνοι οι οποίοι προτρέπουν στη βία, μέσω των πραγματικά ρατσιστικών τους κηρυγμάτων, είναι η κυβέρνηση και ο Σύριζα, οι οποίοι στο όνομα ενός κίβδηλου αντιρατσισμού, ενοχοποιούν τον Ελληνικό Λαό και προωθούν την εγκληματικότητα των αλλοεθνών.

Όταν ο Ελληνικός Λαός, εγκαταλειμμένος από το ανθελληνικό κράτος και έρμαιο στις διαθέσεις του τελευταίου βαρβάρου της Ασίας, αποφασίσει να αναθέσει τα ηνία της Πατρίδος στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τότε το Κράτος θα ξαναγίνει Λαϊκό και Εθνικό, ικανό να εξασφαλίσει την τάξη και την ασφάλεια των Ελλήνων, διώχνοντας μια για πάντα, τον τρόμο από τις γειτονιές, τις πόλεις και τα χωριά μας. Και θα έρθει τότε η ώρα να απολογηθούν εκείνοι οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί παράγοντες, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ρίχνουν λάδι στη φωτιά του ισλαμικού μίσους εναντίον των Ελλήνων, παρέχοντας ταυτόχρονα άλλοθι, στην εγκληματική τους δράση.

Ευάγγελος Καρακώστας