ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ» – ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΚΡΙΣΗ

METANASTES

Η κρίση, κρίση, αλλά οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» δεν το κουνάνε ρούπι από την Ελλάδα. Καλά, αυτούς δεν τους πιάνει η κρίση; Δεν υποφέρουν, όπως υποφέρουν και οι περισσότεροι Έλληνες; Ή έχουν βρει τον τρόπο να καλοπερνάνε, εις υγείαν των κορόιδων; Για να δούμε τι λέει το αστυνομικό δελτίο:

Στην εξιχνίαση κλοπής που έγινε προ ολίγων ημερών στην περιοχή των Βολιμών Ζακύνθου, εις βάρος ενός ηλικιωμένου (71χρονου) Έλληνα και στη σύλληψη των δραστών, προχώρησε η Αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 16ης Ιανουαρίου και ενώ ο 71χρονος κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, μια συμμορία τριών «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» μπήκε μέσα στο σπίτι, παραβιάζοντας την πόρτα και του έκλεψε όλες τις οικονομίες.

Άλλο περιστατικό:

Αστυνομικοί της Ασφάλειας ερεύνησαν παλιό αγροτόσπιτο σε απομονωμένο σημείο της Κορώνης Μεσσηνίας, κατόπιν πληροφοριών για περίεργες κινήσεις πέριξ αυτού, και βρέθηκαν μπροστά σε μεγάλες ποσότητες ακριβών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, τα όλα αυτά ήταν κλοπιμαία από διάφορα σπίτια της ευρύτερης περιοχής. Δράστες των κλοπών ήταν 8 «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, που αφού μάζευαν πολλά κλοπιμαία τα έστελναν στους δικούς τους, στην πατρίδα τους. Συνελήφθησαν οι μισοί, ενώ οι άλλοι μισοί αναζητούνται…

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις, εσωτερικού και εξωτερικού!