ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΦΓΑΝΟ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ)

maxairi

Στις 5 Ιανουαρίου του 2013, βρέθηκε νεκρός (μαχαιρωμένος), στη συμβολή των οδών Βαλτινών και Μουστοξύδη (στου Γκύζη) ένας 18χρονος Αφγανός. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση, τα γνωστά παπαγαλάκια άρχισαν ν’ αφήνουν τα… συνήθη υπονοούμενα, για «χρυσαυγίτες με μαύρες μπλούζες», «ρατσιστικό έγκλημα» κ.τ.λ.

Σήμερα, ανακοινώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η εξιχνίαση της δολοφονίας. Δράστης είναι ένας 27χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης», ομοεθνής του θύματος, ο οποίος εντοπίσθηκε στο Πεδίον του Άρεως, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με λεωφορείο των ΚΤΕΛ για τη Θεσσαλονίκη. Ανακρινόμενος ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του.

Ιδού, λοιπόν, τα «ρατσιστικά» εγκλήματα, σύντροφοι «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυοι» και «συμπαραστάτες» των εγκληματιών! Φίδια φαρμακερά στον κόρφο του Ελληνισμού!

(ΥΓ): Τι θα γίνει; Θα έρθει επιτέλους στην Ελλάδα ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, για να εξετάσει επί τόπου τα «ρατσιστικά» εγκλήματα; Έστω ένας απλός ρεπόρτερ του BBC, του Guardian, της New York Times και λοιπών διεθνών αντιρατσιστικών δυνάμεων;