«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

MAXAIRI

Ήταν αναμενόμενο. Τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία είναι οι δράστες της ληστείας και του άγριου διπλού φονικού, με θύματα δυο ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες Ελληνίδες, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο χωριό Κομνηνά της Ξάνθης.

Οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» πληροφορήθηκαν ότι «λεφτά υπάρχουν» στο σπίτι των θυμάτων από κάποιον αφελή κάτοικο του χωριού, που κάνει διάφορες εξυπηρετήσεις στους ηλικιωμένους και είχε σχέσεις με την μητέρα ενός εξ’ αυτών και της εκμυστηρεύθηκε ότι προ ημερών είχε συνοδεύσει ένα από τα θύματα στην τράπεζα, για ανάληψη χρημάτων.

Έτσι, οι δράστες μπήκαν από παράθυρο της οικίας και αφού λήστεψαν τις Ελληνίδες, εν συνεχεία τις δολοφόνησαν άγρια με μαχαίρι. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από την περιοχή για την Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν από αστυνομικούς και ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Ακόμα δύο θύματα, λοιπόν, των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» προσετέθησαν στο μακρύ κατάλογο. Τον οποίον δεν λαμβάνουν υπόψη οι ντόπιοι «αντιρατσιστές» της αριστεράς (και της… προόδου), καθώς και οι διεθνείς πατσαβούρες που τάχα υπερασπίζονται τα… ανθρώπινα δικαιώματα και καταγγέλουν τους Έλληνες για… ρατσισμό!