Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ MEGA

NTALARAS

Εκπομπή μες την… τρελή χαρά έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο mega ο Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης. Μάλλον τα 98 (!!!) εκατομμύρια ευρώ που πήρε χαριστικά από τις τράπεζες το (μακράν καθεστωτικότερο όλων) κανάλι στο οποίο -ανήκει ψυχή τε και σώματι- του έφτιαξαν το κέφι.

Οι καλεσμένοι του δεν ήταν οι… συνήθεις πολιτικάντηδες (καλεί όλο τους ίδιους και τους ίδιους…), αλλά κάποιοι του καλλιτεχνικού χώρου, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αριστερής προέλευσης (τουλάχιστον 4 στους 5, ενώ είναι άγνωστη η πολιτική ταυτότητα του 5ου).

Μεταξύ των τεσσάρων της αριστεράς (και της… προόδου) ήταν και ο γνωστός… αφιλοκερδής τραγουδιστής Γ. Νταλάρας, ο οποίος είπε κι ένα… τραγούδι για το φαινόμενο Χρυσή Αυγή:

«Όσο πιο πολύ αφήσουμε τη Χρυσή Αυγή να δηλώνει τις πολιτικές της αρχές και αξίες, τόσο πιο πολύ θα καταρρέει. Αφήστε την να μιλάει, να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα, παρουσιάζεται σαν πολιτικό κόμμα. Κάτι άλλο είναι από πίσω. Γιατί ο κόσμος δεν θέλει να δει το κάτι άλλο είναι δικό του θέμα. Άφησέ τον να το λύσει μόνος του».

Βέβαια, ο Νταλάρας όσο πολιτικοποιημένος κι αν είναι, δεν κατέχει καλά το τι είναι σωστό και τι λάθος στην πολιτική. Οι «νταραβεριτζήδες» του καναλιού, όμως, που την κατέχουν την τέχνη (άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά τους…) και βλέπουν συνεχώς τις μετρήσεις της τηλεθέασης, έχουν καταλήξει στο αντίθετο συμπέρασμα: πως όσο πιο πολύ έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, τόσο περισσότερο αυξάνουν τα ποσοστά της. Γι’ αυτό και… δημοκρατικότατα έχουν αποκλείσει ολοκληρωτικά το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών από το κανάλι τους, όπως υπερηφανεύτηκε προ ολίγων μηνών ο διευθυντής του mega, κι όπως επανειλημμένα έχει καυχηθεί ο Ντερμπεντέρης…

 

Δε μας χ… , λοιπόν, ρε Νταλάρα;