ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

56200529375

Μέσα στο κλίμα του απολύτου εκφυλισμού, που επικρατούσε ανέκαθεν στην Εγκλετέρα, αλλά στις ημέρες μας έχει κορυφωθεί, η παρακάτω είδηση δεν πρέπει να μας προκαλεί καμιά έκπληξη:

«Αίρει η Αγγλικανική Εκκλησία την απαγόρευσή σε ομοφυλόφιλους ιερείς να χειροτονούνται επίσκοποι, σε μια ιδιαίτερης συμβολικής σημασίας απόφαση. Η Ιερά Σύνοδος της Αγγλικανικής Εκκλησίας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται να χειροτονούνται επίσκοποι ομοφυλόφιλοι ιερείς που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, αρκεί να αναλάβουν δέσμευση αγαμίας. Οι συντηρητικοί Αγγλικανοί αντιδρούν έντονα, διαμηνύοντας ότι θα δώσουν μάχη ενάντια στην άρση της απαγόρευσης στη Σύνοδο. Η Εκκλησία είχε ήδη επιτρέψει σε ομοφυλόφιλους να χειροτονούνται ιερείς, και πάλι υπό την προϋπόθεση ότι θα δώσουν υπόσχεση αγαμίας και θα μετανοήσουν για την ενεργή σεξουαλική ζωή τους κατά το παρελθόν».

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι διεθνείς σκοτεινές δυνάμεις πολεμούν με τέτοια λύσσα και μανία την Ορθοδοξία και αφήνουν στο απυρόβλητο τις άλλες «Εκκλησίες». Γιατί τις ελέγχουν απόλυτα, δια του εκφυλισμού!