ΙΝΔΙΑ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ… ΠΑΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ

23860236509365947

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ινδία και παγκοσμίως μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για ομαδικούς βιασμούς νεαρών κοριτσιών, ακόμα και μέχρι θανάτου. Ποια είναι η αντίδραση της κυβέρνησης της χώρας; Η περιφερειακή κυβέρνηση του κρατιδίου Ποντιτσερί, αποφάσισε ότι οι γυναίκες πρέπει να φοράνε… παλτά για να σωθούν από τους επίδοξους βιαστές τους!

Μάλιστα, η κυβέρνηση πρότεινε τον επανασχεδιασμό των σχολικών στολών με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση παλτών για τις μαθήτριες, παρά τις υψηλότατες θερμοκρασίας που επικρατούν στην περιοχή.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της σχετικής επιτροπής υπό την προεδρία του υπουργού Παιδείας το Σάββατο μετά και την απαγωγή και το βιασμό μιας 12χρονης από έναν ελεγκτή λεωφορείου και ένα φοιτητή την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ιδού και οι σχετικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας:

«Η συνάντηση αποφάσισε να καθιερώσει τη χρήση παλτών για τις μαθήτριες, ειδικά χωριστά λεωφορεία για αυτές, και να τούς απαγορεύσει τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία. Η κυβέρνησή μας έχει δεσμευτεί για την εξασφάλιση της ασφάλειας των γυναικών, ιδιαίτερα των μαθητριών».

Επιπροσθέτως, τα στελέχη της κυβέρνησης, εξετάζουν και την επιβολή στις γυναίκες της πούρντα (το ανάλογο της μπούρκας στην Ινδία) που θα καλύπτει τα πρόσωπα των γυναικών.

Αλήθεια, τι λένε γι’ αυτά τα… πολυπολιτισμικά πρότυπα οι… σουφραζέτες του ΣΥΡΙΖΑ, με τα κοντά μαλλιά; Είναι ωραία; Να τα αντιγράψουμε κι εμείς εδώ, για να μην… ερεθίζονται οι… νταβραντωμένοι ασιάτες λαθρομετανάστες;