«ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ!

4239586198365

Μας έχουνε πρήξει οι ενταύθα έμμισθοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων (οι λεγόμενοι «αντιρατσιστές») με τις… ρατσιστικές πορείες, με τις… ρατσιστικές εκδηλώσεις, με τις… ρατσιστικές επιθέσεις, ακόμα και με τις… ρατσιστικές διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Αλλά, για κάτι άλλες ανάλογες εκδηλώσεις που γίνονται αλλού κάνουν… μόκο.

«Ρατσιστική», λοιπόν, διαδήλωση πραγματοποίησαν εκατοντάδες Ισραηλινοί σε συνοικία του Τελ Αβίβ εναντίον των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αφρική μετά το βιασμό μιας γυναίκας 83 ετών για τον οποίο η αστυνομία έχει συλλάβει έναν «κατατρεγμένο» από την Ερυθραία.

Επικεφαλής των διαδηλωτών ήταν ο βουλευτής Μιχαέλ Μπεν-Αρί, ενώ συμμετείχαν κι άλλοι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές της 22ας Ιανουαρίου 2013. Η πορεία έγινε στους δρόμους της συνοικίας, όπου ζουν πολυάριθμοι Αφρικανοί, ειδικά από το Σουδάν και την Ερυθραία και κατέληξε σε έναν σταθμό λεωφορείων που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έγινε ο βιασμός.

Ακούστηκαν τα συνθήματα: «Ο λαός απαιτεί οι Σουδανοί να απελαθούν», «είμαστε στο Ισραήλ, όχι στην Αφρική», «έξω οι μαύροι» κ.α.

Βέβαια, στο Ισραήλ δεν υπάρχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡCIA, ΜΚΟ και λοιποί… αντιρατσιστές, για να τους καταγγείλουν. Ο διεθνής σιωνισμός έχει φροντίσει ώστε η 5η φάλαγγα να υπάρχει σ’ όλες τις άλλες χώρες, εκτός από τη δική του!