ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΕΣ – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

ELECTRIC-CHAIR

Τις τελευταίες ημέρες, έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία το φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη. Το τι ακριβώς έγινε είναι νομίζω γνωστό σε όλους και δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες και περιγραφές. Μπορούμε, όμως, να αναφερθούμε στο τι μπορούσε να γίνει για να αποφευχθεί το έγκλημα και στο ποια είναι η πρέπουσα τιμωρία γι’ αυτό.

Ο απεχθής φονιάς, δεν ήταν άγνωστος στις αρχές. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί ξανά για βιασμό. Αν είχε εφαρμοστεί και στην περίπτωσή του ο χημικός ευνουχισμός –που εφαρμόζεται σε κάποιες χώρες για τους βιαστές και τους παιδεραστές- δε θα είχε γίνει το έγκλημα! Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Τώρα, όμως, το έγκλημα έγινε. Είναι τιμωρία η παραμονή του δράστη για 10-15-20 χρόνια σε μια φυλακή; Πρόκειται για 27χρονο. Το πολύ-πολύ στα 47 του χρόνια θα έχει βγει έξω και θα έχει όλη τη ζωή μπροστά του, ενώ το έγκλημα θα έχει ξεχαστεί. Και καθόλου δεν αποκλείεται να το ξανακάνει. Η μόνη, λοιπόν, πραγματική δικαιοσύνη γι ένα τέτοιο κτήνος έπρεπε να είναι η θανατική ποινή. Τίποτα άλλο!

Αμαλία Κουτσαβίτη

Διαβάστε επίσης: Ο βιασμός της νεαρής Ινδής έβγαλε έναν λαό στους δρόμους. Η καμμένη Ελληνίδα της Ξάνθης δεν συγκίνησε τον μουρόχαυλο Έλληνα