ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΑΓΙΔΑ: ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΑΝΑΧΩΜΑ!

SAMARAS-KAMMENOS

Σε πραγματική απόγνωση βρίσκεται το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο της χώρας, ενόψει της αναμενόμενης μεγάλης ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής το αμέσως προσεχές διάστημα, όταν ο ελληνικός λαός θα νιώσει στο πετσί του τα νέα μέτρα. Άνοδος που αναμένεται να την καθιερώσει στη 2η θέση, σε βάρος -κυρίως- του βασικού κατεστημένου πόλου, που αυτή τη στιγμή είναι η ΝΔ. Ψάχνουν, λοιπόν, εναγωνίως οι παράγοντες του συστήματος πολιτικά και μη πρόσωπα για να κατασκευάσουν ένα κόμμα-«ανάχωμα» προς την Χρυσή Αυγή, ελπίζοντας όχι τόσο να πάρει κομμάτι από το ήδη καταγεγραμμένο ποσοστό της Χ.Α. (αυτό το θεωρούν χαμένο), αλλά να μαζέψει αυτούς που αναμένεται να εγκαταλείψουν τα μνημονιακά κόμματα –και κυρίως την ΝΔ- για να μην πάνε στην Χρυσή Αυγή! Έτσι ώστε, από το ένα κατεστημένο κόμμα να φεύγουν (ΝΔ κ.τ.λ.) και σε άλλο κρυφο-συστημικό κόμμα να καταλήγουν. Κι όταν πάρουν χαμπάρι περί τίνος πρόκειται, να είναι αργά! Στις πληροφορίες-διεργασίες, λοιπόν, αυτές στηρίζονται δημοσιεύματα όπως το παρακάτω:

«Σπρώχνουν» το σενάριο νέου κόμματος υπό τον Φράγκο, για να «αναχαιτίσουν» την Χρυσή Αυγή

Τα σενάρια σχετικά με τις πολιτικές βλέψεις του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, αρχίζουν όπως φαίνεται να παίρνουν “σάρκα και οστά”. Η εβδομαδιαία εφημερίδα Παραπολιτικά γράφει για την “πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας”. Την πιθανότητα αυτή “συζητούν τον τελευταίο καιρό στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς… Και όπως λένε οι πληροφορίες πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. Οι υπερβολές δεν λείπουν βέβαια όταν διαβάζουμε περί νέου Παπάγου, αλλά είναι βέβαιο ότι μετά και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες η ΝΔ “καίγεται” να δημιουργήσει στα δεξιά της ένα “ανάχωμα” στη λεηλασία που υφίσταται από τη Χρυσή Αυγή. Είναι επίσης γνωστές οι πολιτικές φιλοδοξίες Φράγκου και οι επαφές που κάνει με διάφορους “παραπονούμενους” του πολιτικού συστήματος, όπως για παράδειγμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός της εντυπωσιακής προσέλευσης κόσμου στις παρουσιάσεις του βιβλίου του, θα επισημάνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο παρουσιάζονται στον πρώην Α/ΓΕΣ, ούτε όσο απλά πιστεύουν οι εμπνευστές του σχεδίου».

Φαίνεται πως τα σενάρια και τα σχέδια επί χάρτου για να στηθεί ανάχωμα από Μαρκόπουλους, Ζώηδες, Μανώληδες κ.λπ. αποχωρήσαντες (επί τούτου!) από το κόμμα Καμμένου, με την προσθήκη κάποιων «ρεταλιών» του πολιτικά νεκρού ΛάΟΣ, δεν τραβάνε στην κοινωνία κι έτσι βγήκαν στη γύρα για αναζήτηση κάποιου πιο «τραβηχτικού» για να παίξει τον βρώμικο και άχαρο ρόλου του αχυρανθρώπου του συστήματος. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό να έγινε πρόταση και στον στρατηγό Φράγκο.

Ο οποίος, όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του στο defencenet.gr, δε φαίνεται διατεθειμένος να πατήσει τη… μπανανόφλουδα:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπλακώ στην πολιτική, επί του παρόντος, τουλάχιστον. Ούτε μου έχει γίνει κρούση, ούτε θα συμφωνούσα σε μία τέτοια κίνηση αν μου γινόταν. Τόσο τον Π. Ψωμιάδη, όσο και τον Κ. Μαρκόπουλο, δεν τους γνωρίζω καν προσωπικά. Ίσως να τους έχω χαιρετήσει κάπου, κάποτε, αλλά μέχρι εκεί. Απορώ γιατί διακινούνται τέτοια σενάρια τώρα. Νιώθω στρατιώτης και θέλω να μείνω στρατιώτης».

Όπως κι αν έχει το θέμα, καλό είναι να γνωρίζει όλος ο κόσμος ότι, αν και όταν και υπό όποιους, ιδρυθεί κάποιο κόμμα στα «δεξιά» της ΝΔ, θα είναι στημένη παγίδα του συστήματος για ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και συνέχισης της δυστυχίας μας!

(ΥΓ) 1: Να προσθέσουμε και κάτι σημαντικό: όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα σκαλώνουν από την αρχή στο ίδιο πρόβλημα, ποιος θα είναι αρχηγός του νέου κόμματος-παγίδα. Ξέρετε, «γιατί να γίνει αρχηγός ο τάδε και όχι εγώ» κ.τ.λ. Δυσεπίλυτο πρόβλημα, καθότι όλοι όσοι έχουν βολιδοσκοπηθεί βλέπουν τον εαυτό τους ως μελλοντικό αρχηγό και μόνον…

(ΥΓ) 2: Ο κόσμος δεν είναι σαν και πρώτα, αποχαυνωμένος από την κατανάλωση και τα… διακοποδάνεια. Δυστυχώς για το σύστημα έχει πονηρέψει πολύ. Αυτό κι αν είναι δυσεπίλυτο πρόβλημα!