«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ALVANOI

Πληθαίνουν μέρα με την ημέρα οι επιθέσεις κακοποιών κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, ειδικά όσων διαμένουν μόνοι τους. Που και που, η Αστυνομία πιάνει κάποιους (μπορεί να τους πιάσει όλους αν οι πολιτικάντηδες της λύσουν τα χέρια) και –ω του θαύματος!- αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», κυρίως από τη γειτονική μας Αλβανία.

Έτσι έγινε και με την εξάρθρωση εγκληματικής συμμορίας 5 «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» λαθρομεταναστών, από την Αλβανία, 19, 20, 22, 23 και 25 ετών αντιστοίχως, οι οποίοι μέχρι χθες είχαν διαπράξει εφτά (7) ληστείες σε βάρος ανύποπτων και ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, στην Νεμέα Κορινθίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι ανωτέρω ληστείες είχαν γίνει τους τελευταίους δύο μήνες. Οι δράστες εισέβαλλαν σε επιλεγμένα σπίτια τις νυχτερινές ώρες και με την απειλή όπλων και μαχαιριών αλλά και τη χρήση φρικτών βασανιστηρίων υποχρέωναν τους ηλικιωμένους να τους παραδώσουν χρήματα, κοσμήματα κ.α. Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, δύο μαχαίρια, τέσσερα ζευγάρια γάντια καθώς και τρεις κουκούλες.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι», «αντιρατσιστές» κ.λπ.!