ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ «ΒΑΡΕΜΕΝΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

MPARMPAROUSIS

Όχι μόνο έγινε κανονικά η διανομή τροφίμων σε απελπισμένους από την οικονομική κρίση των Μνημονίων Έλληνες της πόλης του Αγρινίου, αλλά μετά απ’ αυτήν ακολούθησε και πορεία πολλών εκατοντάδων χρυσαυγιτών στους δρόμους της πόλης.

Είχαν προηγηθεί, η άρνηση του δημάρχου Αγρινίου να παραχωρήσει πλατεία για τη διανομή και αναγγελία συγκέντρωσης «ενάντια στη διανομή τροφίμων» από εξωνημένα παρακρατικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μαφιόζικη και αδερφίστικη νυχτερινή επίθεση 20 κρανοφόρων-συριζοκουκουλοφλώρων σε ψησταριά που έτρωγαν το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της Χρυσής Αυγής και η πρόκληση φθορών στο κατάστημα.

Τα πνεύματα όξυνε και μια προκλητική ανακοίνωση του πρώην τηλεοπτικού αστέρα και νυν τοπικού βο(υ)λευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαρεμένου, σταλινικού απολιθώματος και σπουδαγμένου στη Μόσχα (επί «υπαρκτού»), καθώς επίσης και εκφωνητή του εκεί ραδιοφωνικού σταθμού του ΚΚΕ «Η φωνή της αλήθειας». Να και η δήλωση του Βαρεμένου, που παίρνει όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές κοντά στα 8 χιλιάρικα το μήνα (!!!) –χωρίς να έχει προσφέρει ούτε πεντάρα τσακιστή για τη φτώχεια- που κατακρίνει το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής:

«Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί μια πρόκληση ενάντια στον δημοκρατικό λαό του Αγρινίου με πρόσχημα την αλληλεγγύη και πραγματικό στόχο τη φτηνή πολιτική κερδοσκοπία και την προώθηση των φασιστικών χιτλερικών απόψεών της περί καθαρότητας του αίματος. Ως άλλοι Άρειοι του Φύρερ θέλουν να μετατρέψουν έναν υπερήφανο και αξιοπρεπή λαό σε υπηκόους που θα προσέρχονται με την ταυτότητα στο χέρι προκειμένου να πάρουν το χρίσμα της καθαρότητας από τους φορείς μιας ρυπαρής ιδεολογίας, η οποία προκάλεσε την τραγωδία του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και το Ολοκαύτωμα. Ορισμένα από τα ονόματα των θυμάτων – ηρώων της αντίστασης σ’ αυτή την ιδεολογία και πρακτική βρίσκονται στη στήλη του μνημείου στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου για να μας θυμίζουν το αιώνιο καθήκον της πάλης ενάντια στον φασισμό. Οι φασίστες δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αλλιώς, θα τους ενδιέφεραν και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βρίσκονται στη Γερμανία, την Αυστραλία και την Αμερική και που συχνά υποφέρουν από τους ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποιούν την αλληλεγγύη όχι για να ενώσουν, αλλά για να διχάσουν και να σκορπίσουν το μίσος και την αντιπαλότητα. Διάλεξαν, όμως, λάθος τόπο για να εφαρμόσουν το αποτρόπαιο πολιτικό τους σχέδιο, έστω και με το κάλυμμα της αγαθοεργίας. Ο δημοκρατικός λαός του Αγρινίου θα τους απομονώσει πολιτικά και ηθικά».

Μόνο που ο «δημοκρατικός λαός του Αγρινίου» (δηλαδή τα παρακρατικά αναρχοκομμουνιστικά σκουπίδια του μνημονιακού ψευδοκράτους της δυστυχίας μας), φάνηκαν πολύ λίγα για να σταματήσουν τους εθνικιστές. Αναφέρει σχετικά με τη θλιβερή τους μάζωξη η επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος:

«Να σημειωθεί ότι στην πλατεία Δημάδη υπάρχει από νωρίτερα συγκέντρωση από περίπου 30-40 άτομα που έχουν αναρτήσει πανό κατά της Χ.Α. καθώς και συνθήματα για την πρόσφατη επέμβαση στη Βίλα Αμαλίας στην Αθήνα».

Περαστικά και με τις υγείες σας, «βαρεμένοι»!