Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, Ο ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ (ΚΟΥΒΕΛΗΣ) ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

04295928356029

Με τα εορταστικά γεύματα των ημερών ασχολήθηκε την Παρασκευή ο «Βηματοδότης», ελλείψει καθαρά πολιτικών ειδήσεων, αλλά όπως φαίνεται κι απ’ αυτά προκύπτουν πολιτικές ειδήσεις. Όπως π.χ. από το γεύμα του Αρχιεπισκόπου με τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη (ή «Κουρέλη», όπως τον αποκαλούν οι πρώην σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ). Ιδού και ποια θέματα απασχόλησαν τους δύο άνδρες:

«Στην Αρχιεπισκοπή υπήρξε ένα άλλο γεύμα, ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη και στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο. Ήταν ένα φιλικό γεύμα (το οποίο ωστόσο δεν ανακοινώθηκε) και σ΄ αυτό τέθηκαν σημαντικά ζητήματα: Από το θέμα της θρησκευτικής ελευθερίας, έως και την πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου για την παραχώρηση εκκλησιαστικών στρεμμάτων σε άπορους. Συζητήθηκε ακόμα και η δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής και τόσο ο Αρχιεπίσκοπος όσο και ο κ. Κουβέλης έδειξαν να προβληματίζονται. Το γεύμα πήγε πολύ καλά και ο κ. Κουβέλης στη συνάντηση αυτή που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο φάνηκε ενθουσιασμένος».

Εδώ βέβαια προκύπτουν πολλά ερωτήματα, όπως:

1ον) Τι δουλειά έχει ο Αρχιεπίσκοπος των Ορθοδόξων Ελλήνων να συναντιέται και να χαριεντίζεται μ’ έναν καραμπινάτο άθεο, νοσταλγό του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα κ.λπ. ερυθρών τυράννων που απηγόρευσαν τη λατρεία, σφράγισαν τις Εκκλησίες και κατεδίωξαν απηνώς Ιερείς και πιστούς;

2ον) Όταν λένε πως συζητήθηκε το «θέμα της θρησκευτικής ελευθερίας», σημαίνει ότι συζητήθηκαν οι αντιχριστιανικές θέσεις της ΔΗΜΑΡ για περιθωριοποίηση της Ορθοδοξίας (χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, κατέβασμα των εικόνων από τους δημόσιους χώρους, κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών κ.λπ.). Δηλαδή, τα συζητάει όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος; Αν τα συζητάει, προφανώς δεν κάνει για Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας μας και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα!

3ον) «Προβληματίστηκαν», σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αρχιεπίσκοπος και ο νοσταλγός των εξολοθρευτών της Ορθοδοξίας, από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής! Θα το συνηθίσουν, τους απαντάμε!