Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ!

amsterdam

Όπως είναι γνωστό, η Ολλανδία είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο της απόλυτης προσαρμογής στη Νέα Τάξη – Παγκοσμιοποίηση, με έναν από τους κλάδους της προσαρμογής αυτής τον εκφυλισμό και την διαφθορά, και μάλιστα από την τρυφερή παιδική ηλικία. Έτσι, δεν πρέπει να μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι κάποιοι… «απελευθερωμένοι» διοργάνωσαν παιδικό πάρτι με… στριπτίζ!

Και βέβαια, μετά την… πολυπολιτισμική Ολλανδία, δεύτερη (με διαφορά στήθους) έρχεται η Βρετανία, στην οποία στόχος της προσπάθειας εκφυλισμού είναι κι εκεί τα μικρά παιδιά. Γράφει σχετικά ο «Αντίοχος» στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί:

«Πρώτο με διαφορά είναι απ’ όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως σε λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής το «έγκριτο» BBC. Τελευταίο κρούσμα το «ηχητικό ντοκουμέντο»-σαβούρα για τον… ξυλοδαρμό του Στρατούλη, με το οποίο γελάει ο κόσμος. Όμως, τι εστί BBC; Ας δώσουμε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα για το ποιόν αυτών που το διοικούν. Διαβάζουμε, λοιπόν, πως η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να βάλει περισσότερους κίναιδους παρουσιαστές στις παιδικές εκπομπές, για να «εξοικειωθούν τα παιδιά με τις διαφορετικές σεξουαλικότητες»! Ανέθεσε, λοιπόν, σε μια 9μελή ομάδα (προφανώς ανώμαλων…) «εμπειρογνωμόνων» να συντάξει ένα πόρισμα για να το σερβίρει στον κόσμο ως… επιστημονική άποψη. Να και το… πόρισμα: «Το BBC θα πρέπει να επιδιώξει να ενσωματώσει την εικόνα των LGB (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι) ατόμων μέσω προγραμμάτων που θα απευθύνονται στα παιδιά, για να εξοικειωθούν με την εικόνα αυτή από νεαρή ηλικία»! Τοιούτοι είναι οι λασπολόγοι μας!».