Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ… «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ»

ANARXIKOI98

Στην αναμενόμενη αναβολή της εκδίκασης (για τις 26 Απριλίου του 2013) οδηγήθηκε η δίκη του 29χρονου επικεφαλούς των αναρχοκομμουνιστών τραμπούκων, που προ ημερών επιτέθηκαν με το γνωστό τρόπο των θρασύδειλων παρακρατικών συμμοριών (δέκα εναντίον ενός…) σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής, στον Βόλο.

Ο αρχιτραμπούκος είχε συλληφθεί την προηγούμενη Δευτέρα, στα πλαίσια του αυτοφώρου, αλλά η «τυφλή» («αστική») δικαιοσύνη («των αφεντικών» κ.τ.λ.) τον είχε αφήσει αμέσως ελεύθερο (για να κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του το παιδί…) και όρισε τακτική δικάσιμο για χθες, 27η Δεκεμβρίου. Χρόνο κατά τον οποίο ήταν σίγουρο πως το θύμα θα βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο, κι έτσι υποχρεωτικά η εκδίκαση θα έπαιρνε αναβολή. Τυχαίο; Δε νομίζω! Απλώς, για μια ακόμα φορά, η «αστική δικαιοσύνη των εξουσιαστών» εξυπηρετεί τους… «αντιεξουσιαστές» (παρακρατικούς, στην πραγματικότητα).

Το μήνυμα που περνάει είναι σαφές: παρακρατικοί μην έχετε ενδοιασμούς. Κάντε τη βρομοδουλειά για την οποία σας έχουμε προσλάβει και εμείς είμαστε εδώ και καθαρίζουμε!