ΕΟΤ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ!

EOT

Την αποκάλυψη πως «όλοι μαζί τα φάγανε» στον ΕΟΤ, έκανε –με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την επιταγή- ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων του Οργανισμού, Κωνσταντίνος Ράντος. Ενδεικτική της πολιτικάντικης νοοτροπίας της χλιδής (με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων βεβαίως-βεβαίως) ήταν η απαίτηση του… φερέλπιδος Άρη Σπηλιωτόπουλου, όταν ήταν υπουργός Τουρισμού, να αγοράσει ο ΕΟΤ ένα πολυτελές υβριδικό αυτοκίνητο για την αφεντομουτσουνάρα του, γιατί λόγω των αρμοδιοτήτων του θα έπρεπε να ανεβαίνει σε βουνά, προκειμένου να επισκέπτεται διάφορα… χιονοδρομικά κέντρα: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ήθελε υβριδικό αυτοκίνητο. Το ήθελε όχι σήμερα αλλά ‘χθες’ και πίεζε τους υπαλλήλους να ικανοποιήσουν την επιθυμία του. Τελικά, οι υπηρεσίες προέβησαν στην αγορά του, αλλά ορισμένοι υπάλληλοι παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. Τελικά, απηλλάγησαν, αλλά – όπως και να ‘χει- ταλαιπωρήθηκαν».

Αλλά, οι παλαιότεροι υπουργοί Τουρισμού, δεν περιόριζαν τις απαιτήσεις τους στα υβριδικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Ράντος, ο Δ. Λιβανός, υπουργός των κυβερνήσεων του «λαοπρόβλητου» καταστροφέα της Ελλάδας, Ανδρέα Παπανδρέου, υποχρέωσε τον ΕΟΤ να αγοράσει ένα… ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του, προφανώς επειδή ήταν… βιαστικός.

Όσο για τον πρώην Γ.Γ. του ΕΟΤ, Ν. Καραχάλιο, ο πρόεδρος των εργαζομένων ισχυρίζεται πως ήταν ένας… τουρίστας στο υπουργείο Τουρισμού: «Ο κ. Καραχάλιος έκανε συνεχώς ταξίδια λέγοντας πως εξυπηρετεί τις ανάγκες του ΕΟΤ, ενώ, ακόμα και όταν βρισκόταν εντός συνόρων, ήταν άφαντος. Οι εργαζόμενοι είχαν ζητήσει συνάντηση μαζί του, για να του γνωστοποιήσουν διάφορα τρέχοντα θέματα. Η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ, αφού η μόνη επαφή που είχαν ήταν η οπτική επαφή λίγων δευτερολέπτων στους διαδρόμους του ΕΟΤ».

Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η Ελλάδα των πολιτικάντηδων!