ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΝ ΟΨΕΙ!

EOT

Συμμορία απατεώνων, η οποία ήταν έτοιμη να «δαγκώσει» τον ΕΟΤ (να εξαργυρώσει επιταγή ύψους 147.000 ευρώ), εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Συνελήφθησαν πέντε από τα μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων κι ένας πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ, με τις εξής κατηγορίες: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης από κοινού, πλαστογραφία με χρήση από κοινού. Επιπλέον, ο π. ειδικός σύμβουλος κατηγορείται και για υπεξαίρεση στην υπηρεσία του, γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μπλοκ επιταγών του ΕΟΤ, το οποίο είχε πάρει από τους ταμίες, προφασιζόμενος… έλεγχο. Απ’ αυτό το μπλοκ κόπηκε και η περιβόητη επιταγή της απάτης. Θυμίζουμε εδώ, πως θέσεις όπως του ανωτέρω είναι πολιτικές, δηλαδή διορίζονται από την κυβέρνηση.

Επίσης, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο π. Γ.Γ. του ΕΟΤ, και γνωστό στέλεχος της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος ανεπισήμως διαρρέει πως είναι αυτός ο ίδιος… θύμα απάτης (η επίμαχη επιταγή έφερε την υπογραφή του, χωρίς μέχρι τώρα να έχει διαπιστωθεί η γνησιότητά της) και ότι η εμπλοκή του ονόματός του σκοπό έχει την πολιτική του… φθορά!!! Ο Καραχάλιος, που οι… άσπονδοι φίλοι του αποκαλούν golden boy, παραιτήθηκε πριν από λίγο καιρό από τη θέση του, για μυστηριώδεις λόγους. Κάποιοι λένε πως υποχρεώθηκε σε παραίτηση, γιατί το είχε… παρακάνει.

Εν τέλει, θα μάθουμε τελικά τι συνέβη ή θα τιμωρηθούν (πέφτοντας στα μαλακά…) οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης, όπως γίνεται πάντα στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς;