ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ– ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

KOTES5

Ραντεβού για μετά τις γιορτές δίνουν οι διοργανωτές των αναρχοκομμουνιστικών «Ταγμάτων Εφόδου», με κείμενό τους που αναρτήθηκε στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα των αντιπροσώπων του Σόρος (που θα… έκλεινε ο Αντωνάκης Σαμαράς):

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

«Το Σάββατο 15 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων η δεύτερη εκδήλωση συζήτηση σχετικά με την δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου. Αρχικά διαβάστηκε μια εισήγηση από την διοργάνωση σχετικά με την πρόταση για την συγκρότηση του μετώπου. Ακολούθησαν τοποθετήσεις ομάδων από Αθήνα και επαρχία όπως και ανένταχτων αγωνιστών. Η επόμενη συνάντηση για τον συντονισμό των πυρήνων που θα έχουν συγκροτηθεί ορίστηκε για την ΤΡΙΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ στις 20.00 ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τότε κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00 με 17.30 και κάθε ΤΡΙΤΗ 17.30 με 23.00 λειτουργεί στο Κ ΒΟΞ [ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΠΛ.ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ] η γραμματεία του καλέσματος για τον συντονισμό του υπό εξέλιξη εγχειρήματος όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί το κείμενο του καλέσματος όπως και να δηλώσει την συμμετοχή του».

258548118

Συμπέρασμα: Μόνο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα (της κλεπτοκρατίας) μπορούν τρομοκράτες να συνεδριάζουν δημόσια και να απευθύνουν και καλέσματα, παραθέτοντας τις διευθύνσεις από τις γιάφκες τους (μία εκ των οποίων βρίσκεται μέσα σε κρατικό πανεπιστημιακό ίδρυμα)! Αλήθεια, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και οι αρμόδιες υπηρεσίες τι κάνουν; Ή μήπως είναι όλοι μαζί στο κόλπο, κρατικοί και παρακρατικοί;