ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑ – ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ… ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

xristofias

Αυτή τη φορά δε δάκρυσε (με κροκοδείλια δάκρυα…), ο ζητωμνημονιακός αμερικανοκομμουνιστής Χριστόφιας-Καταστρόφιας της Κύπρου μας, αλλά δήλωσε πως αποχωρεί από την προεδρία της Κύπρου… πικραμένος από τις επιθέσεις που δέχτηκε.

Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στην κομμουνιστική «Χαραυγή», απέδωσε τις επιθέσεις στο… ταξικό μίσος εναντίον του και στο γεγονός ότι είναι κομμουνιστής, ενώ απέδωσε την οικονομική κρίση στην κρίση του… καπιταλισμού:

«Όσοι στηρίζουν το κατεστημένο δεν χώνεψαν ποτέ ότι η Αριστερά ανέδειξε στην Προεδρία τον ηγέτη της και αναζητούσαν κάθε ευκαιρία, για να πλήξουν τον πρόεδρο, την αριστερά, τις ιδέες και την ιστορία της. Φανήκαμε άτυχοι γιατί κατά την προεδρία μας κληθήκαμε να διαχειριστούμε τον καπιταλισμό στη χειρότερη του κρίση. Έχω όμως την πεποίθηση ότι η ιστορία θα μας δικαιώσει για το έργο που έχουμε επιτελέσει, γιατί είναι πολύ μεγάλο και σε διάφορους τομείς καινοτόμο, και γι αυτό, αισθάνομαι ικανοποίηση».

Τέλος πάντων, ότι κι αν λέει τώρα η προεδρία του σημαδεύτηκε με τη δεύτερη άλωση της Κύπρου, από τον «Αττίλα» των διεθνών τοκογλύφων, γι’ αυτό ας πάει κι αυτός και το κόμμα του στον… αγύριστο!

Διαβάστε επίσης: Λογοκρίνει βιβλία το σταλινικό ΑΚΕΛ στην Κύπρο