ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ… ΚΕΝΥΑ!

TRIBE

Στην Ελλάδα και στην Χρυσή Αυγή έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους οι διεθνείς οργανισμοί και οι διάφορες ΜΚΟ, «ανθρωπιστικές» κ.λπ. οργανώσεις, για την (δήθεν) «ρατσιστική βία», αλλά αλλού πέφτουν –στην κυριολεξία- κορμιά! Στη μαύρη Αφρική και πιο συγκεκριμένα στην Κένυα!

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός, ο αριθμός των νεκρών από την τελευταία έξαρση ρατσιστικής βίας στην περιοχή του ποταμού Τάνα, στο Δέλτα της Κένυας, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της χώρας, αυξήθηκε σε 41.

Ειδικότερα, στην επαρχία Μαλίντι, πολιτοφύλακες οπλισμένοι με μαχαίρια και πιστόλια, εισέβαλαν στο χωριό Κιπάου, δολοφονώντας άνδρες, γυναίκες και παιδιά, στον τελευταίο γύρο της βίας ανάμεσα στις αντιμαχόμενες φυλές των αγροτών Ποκόμο και των κτηνοτρόφων Όρμα, με κύρια αιτία των φυλετικών συγκρούσεων την διαφωνία τους για τα λιβάδια και τα βοσκοτόπια.

Πρόταση της ιστοσελίδας μας: να μεταβεί άμεσα στην περιοχή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών αντιρατσιστικών δυνάμεων της αριστεράς και της… προόδου, ΜΚΟ, καθεστωτικοί μεγαλοδημοσιογράφοι κ.α.), για να… συμφιλιώσει τις αντιμαχόμενες φυλές. Κι αν τα καταφέρει, να μας φέρει εδώ στη… ζούγκλα της Αθήνας ορισμένους… διαλεχτούς πολέμαρχους των Ποκόμο και των Όρμα, για να μας διδάξουν… πολυπολιτισμικό αντιρατσισμό!