Ο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

zouganelis

Συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Παρόν» έδωσε ένας ξεχασμένος κομμουνιστής-παρακμιακός «καλλιτέχνης» (αποτυχημένος κωμικός, παρότι η φάτσα του τον βοηθάει πολύ…), ονόματι Γιάννης Ζουγανέλης. Και -μεταξύ των άλλων- αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή και στους ψηφοφόρους της, με απαξιωτικό τρόπο:

«Οι άνθρωποι που επιλέγουν τις φασιστοειδείς παρατάξεις είναι άνθρωποι χωρίς μνήμη. Να μιλάμε για τον Χίτλερ; Για τους εκατομμύρια νεκρούς; Η ζωή είναι το πιο ωραίο πράγμα και εκείνοι το αφάνισαν. Τα κόμματα αυτά στηρίζονται στα ψέματα. Ότι δήθεν υπερασπίζονται τον ελληνικό λαό από τους μετανάστες. Γκεμπελικές μέθοδοι. Σε υπερασπίζομαι γιατί η αστυνομία δεν μπορεί, με στόχο να σε προσεταιριστώ. Αν υπήρξε σωστή μεταναστευτική πολιτική – γιατί οι μετανάστες είναι περισσότεροι στη χώρα μας από ότι μπορούμε να συντηρήσουμε – δεν θα είχε τέτοια πέραση η Χρυσή Αυγή».

Ωστόσο, το… καλύτερο το άφησε για το τέλος:

«Τέλος πάντων, δεν μου πάνε οι φασιστικές ιδεολογίες. Στη Χούντα, μαθητής Λυκείου, ήμουν στο Πολυτεχνείο, φυλακίστηκα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τι πέρασα».

Άλλος ένας «ήρωας», λοιπόν, της διαβόητης «γενιάς του Πολυτεχνείου», που είναι η κυρίως υπεύθυνη για τη δυστυχία μας! Τι κρίμα που ο ελληνικός λαός έπαψε πλέον να τους ακούει…